Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blackcherr

Jakiej muzyki słuchacie?

Polecane posty

Każdy z nas ma różne zainteresowania, ale myślę że prawie wszyscy uwielbiają słuchać muzyki. Stąd moje pytanie: Jaki gatunek wam najbardziej odpowiada? Piszcie swoich ulubionych wykonawców :)

Gość gość
Ja lubię taki pop z lat 50-60 ogólnie piosenki Marylin Monroe no i teraz Lana del Rey jest moją ulubioną wokalistką. Bardzo mi się to podoba. I mój chłopak też się do tego przekonuje aczkolwiek on to woli te rockowe zespoły o których w sumie nie mam pojęcia

Gość Irene   Adler
Jestem muzyczną eklektyczką. Słucham wszystkiego, w zależności od nastroju, pory dnia, fazy księżyca. Wrzuciłam sobie właśnie Ajattara. Album Itse. Dzięki. Pasuje do prasowania ;) O, rozwiązali zespół ? Szkoda. Szkoda tym większa, że "gość" piszący na naszym temacie, też lubi takie klimaty. Niestety wziął sobie urlop od kafe. Gdyby się zjawił, to go tu podeślę ;)

Gość Irene   Adler
To była odpowiedź dla Desecration oczywiście. Z tego co podałeś, na żywo widziałam tylko Slayer na Woodstocku dwa lata temu. Do "gość" Lany też slucham czasami. Merlin raczej na pościeli, ale lata 50 i 60 to przeogromne bogactwo świetnej muzyki. :)

Gość gość
Michael Jackson , Sade , Alicia Keys , Rihanna , Enigma

Gość Irene  Adler
Alicia Keys :) Byłam na koncercie. Na żywo smakuje bosko, lepiej niż na płytach. Jeśli to możliwe oczywiście. :D Tak, już mnie nie ma, ale Nat King Cole mnie zatrzymał. :)

Gość gość
Kosma, byłem kiedyś na jego występie i świetnie się bawiłem :D