Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta zmeczona zyciem

podjelam decyzje o rozstaniu

Polecane posty

Gość kobieta zmeczona zyciem

Cięzko mi bedzie na pewno....Jestem a raczej byłam z facetem od 5 lat, mamy wspolne dziecko...Nie raz mnie wyzywał od idiotek, robił glupie afery o schowane do szafy kapcie ( bo miały byc na wierzchu) Juz kiedy byłam w ciazy robił niezłe numery. On jest rozwodnikiem...z była zoną idealny kontakt . Dzis gorycz przelała czare oto taka sytuacja...Moj mozna powiedziec juz eks zabrał nasze dziecko do mieszkania swojej byłej ( tak tak...on ma jeszcze klucze od jej mieszkania) Byłej akurat nie ma bo jest nad morzem z jego pierwszym dzieckiem...wiec zabral nasze wspolne dziecko do jej mieszkania i tam dziecku zrobil kolacje a nawet chcial je tam wykapac ( 3 letnie dziecko) Dodam ze od paru dni nie bylo z nami za dobrze, on sie wrecz smiertelnie obraził na moje slowa bysmy sie rozstali na jakis czas i pomieszkali sami....Moja coreczka zabrał o 19 na krotki spacer...a skonczylo sie ze zabrał do mieszkania byłej...Bydlak według mnie...Przegiał i koniec. Bardziej sie juz nie da...Nalezę juz do wolnych i mam nadzieje ze przejde łaskawie przez wszystkie te hustawki nastroju ktorych spodziewac nalezy sie zaraz po rozstaniu...trzymajcie za mnie kciuki...

Gość gość
wspolczuje .. ja tez mam problem miłosny i tez mnie serce boli na to wszystko :(

Gość gość
4/10

Gość gość
nie ma tu nawet z kim pogadac ..wyzalic sie .. wczesniej bylo wiecej przychylnych dusz a teraz kazdy weszy podstep .. prowokacje itp

Gość gość
ja tez pewno dzis nie zasne martwie sie o swoj swiezy zwiazek czy sie nie rozleci...