Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawiczekkkkkkk

Mam ochotę na seks z atrakcyjną kobietą

Polecane posty

Gość prawiczekkkkkkk

chociaż sam jestem nieatrakcyjny i mam małego :D Kiedyś jakaś idiotka pisała tutaj, że podobają się nam fizycznie ludzie podobni do nas. NIEPRAWDA! Ludzie wiążą się z osobami podobnymi do siebie, bo na lepsze partie nie mają szans, ale nie ma to nic wspólnego z "podobaniem się".

Gość też prawiczek lat 29
Koniowi zamelduj, najlepiej Przewalskiemu

Gość kikulek
znam przypadki małżeństw gdzie mężczyzna był ciut ładniejszy od diabła a kobieta cud dziewczyna.ale tu musi zadziałać chemia.myślę że też liczy się wnętrze a nie długość przyrodzenia nie załamuj się ale musisz być lubiany wesoły hojny,to może dojdziesz do celu

Gość kikulek
prawiczek lat 29 piszesz koniowi Przewalskiemu to nie był koń Przewalskiego tylko odkryty przez Przewalskiego więc pisz ogólnie :koniowi"a to ze jesteś prawiczkiem to może twoja wina?nie grubość i długość przyrodzenia lecz technika jest skutkiem powodzenia.

kikulek - Skąd wiesz, że diabeł jest brzydki. Widziałaś diabła?

Gość kikulek
byłam bardzo atrakcyjną wysoką blondynką nie głupią i spodobał mi się facet dużo starszy niższy, ale wesoły ,śmieszny koleżeński ,lubiany,zabawny.to są atrybuty powodzenia nie możesz być nachalny ,agresywny,i popisywać się przed kumplami ,bądz szczery i delikatnie zwróć uwagę na siebie.a może coś z tego wyjdzie.

Gość gość
kikulek - nie wina, a przyczyna. A propos przez ciebie poruszonego tematu-17,5 cm. Więc może wy możecie się napinać i dorabiać ideologię do waszych ułomności, a nie ja...

kikulek - nie wina, a przyczyna. A propos przez ciebie poruszonego tematu-17,5 cm. Więc może wy możecie się napinać i dorabiać ideologię do waszych ułomności, a nie ja...

"byłam bardzo atrakcyjną wysoką blondynką " To twoje zdanie :classic_cool:

"piszesz koniowi Przewalskiemu to nie był koń Przewalskiego tylko odkryty przez Przewalskiego więc pisz ogólnie :koniowi" Ty nawet ironii nie umiesz wyczaić :classic_cool:

Gość kikulek
prawiczek 29 to jest przenośnia ,alegoria, jeśli tego nie odróżniasz to kiepsko może masz wśród znajomych takie przypadki gdzie jedna strona to szkarada a druga to cukierek.i tu właśnie o to mi chodziło . patrz na meritum sprawy a nie na porównania i alegorie. jesteś bardzo młody i wiele przed tobą,ale nie lekceważ dobrych rad.bo aż tyle czasu nie masz ,w brew pozorm.

"może masz wśród znajomych takie przypadki gdzie jedna strona to szkarada a druga to cukierek.i tu właśnie o to mi chodziło " Nie spotkałem takiego przypadku w praktyce. Nawet na ulicy. Takie pary po mojemu to jak jednorożce, albo różowe słonie. Są "gdzieś, kiedyś", ale nikt takowej nie widział w realu...

Gość kikulek
prawiczek 29 to przecież nie chodzi o ciebie tylko o kolesia :prawiczekkkkkk,czepiasz się drobiazgów a nie potrafisz kolesiowi doradzić ,tylko wszystkich krytykujesz,jesteś zgoszkniały i sperma uderza w dekielek.to jest strona kobieca i uszanuj to ,jeśli chcesz napisz o swoim problemie może też ci coś doradzimy.

Gość gość
Co to znaczy "ZGOSZKNIAŁY"?!!! :D "sperma uderza w dekielek" Głodnemu chleb na myśli. A w jaki sposób sperma może uderzać w "dekielek"? Nie ma kanałów,n pomiędzy prostatą, a "dekielkiem". Oj lekcje biologii się kłaniają:p

Gość kikulek
prawiczek 29 tu nie chodzi o pary tylko realne życie,takie pary to w konsekwencji małżeństwo.z wiekiem ludzie mądrzeją ,a ty już naprawdę nie masz za wiele czasu.jeżeli do tej pory jesteś prawiczkiem to się zdeklaruj nie patrz na kumpli.bo i tak po cichu śmieją się z ciebie,dziewczyny te tak zwane kul to wymagające zdziry ,te troszeczkę mniej widoczne to czułe delikatne osoby warte uwagi.

Gość kikulek
gość przecież nie twierdzę że całkowicie długość nie ma wpływu na sex ale ty chodzi o :prawiczkakkkkkk"nie wszystkie dziewczyny potrzebują kolosa i tu chodzi właśnie o chemię ,dlaczego wszystko tak trywializujecie,?zanim któryś odpowie na post niech się najpierw zastanowi co napisze.

Ja z doświadczenia wiem, że tzw pasztety są paskudne i z wyglądu i z charakteru. Poza tym, tak kilkanaście, czy kilkadziesiąt lat pić szklankę wódki, przed każdym razem? Bueee Wolałbym umrzeć jako prawiczek, niż bawić się w coś takiego... Za to te w moim typie są całkiem spoko. Dlatego nie patrzę na to co jest "cool", tylko na swój gust...

Gość kikulek
prawiczek 29 to ja właśnie piszę alegoryzując a tu jesteś zbyt dosłowny ta :sperma w dekielek "to właśnie alegoria, powiedzonko,a ta zasłaniasz się biologią jesteś zbyt dosłowny może dlatego nic ci nie wychodzi,troszką wyluzuj,zacznij żyć a nie kontemplować.

Gość kikulek
prawiczek 29 masz rację ,ja też patrzę na wygląd ja tylko chciałam delikatnie powiedzieć że nie wszystko złoto co się świeci ,i dając w/w przykłady chciałam powiedzieć ze wszystko jest możliwe.to były przykłady z mojego długiego życia.dlatego chcę powiedzieć ze nie osądza się książki po okładce.jestem estetką i lubię wszystko co ładne .a nie ile warte.ale żle nie trafiłam i cool.

Gość autor tematuu
Ja już się dawno pogodziłem z tym, że będę sam a seks to mogę oglądać co najwyżej, jak uprawiają go prawdziwi fizycznie mężczyźni. Jedyne co mnie wkurza to to, że jeszcze przed moim urodzeniem było wiadomo, jaki czeka mnie los w życiu, nikt jednak, ani Państwo, ani żadna organizacja, ani "życzliwi ludzie" nie powiedzieli moim rodzicom "Pomyślcie co zrobicie swojemu dziecku krzyżując swoje geny, chcecie dziecka? Adoptuje je!". No szkoda, ale wiadomo, są ludzie co mają gorzej, kobiety nieatrakcyjne też łatwego życia nie mają więc trzeba przywyknąć do okoliczności w jakich przychodzi nam żyć.

Gość kikulek
prawiczek kkkkkk nie bież tych dywagacji do siebie bo jest powiedzenie że" każda potwora znajdzie swojego amatora"być może znajdziesz piękną [byle nie głupia ]dziewczynę która podaruje ci to coś,ale musisz mieć też wartościowe walory.

Nie jestem zbyt dosłowny. Po prostu nie życzę sobie wulgarnych porównań pod moim adresem...

Gość kikulek
autor tematu; nie chcąco wywołałeś lawinę tematu lecz mam wrażenie że oprócz urody i małego penisa coś zataiłeś.myślę że z takim podejściem naprawdę nie masz szans.dobrze by było gdyby każdy kto tu pisze pokazał swoje oblicze ,może było by łatwiej wyrażać opinię

Gość autor tematuu
Co miałem zataić? Nic nie zataiłem. Jak niby miałbym zmienić nastawienie skoro doskonale wiem co kobiety o mnie myślą? Przecież samo inicjowanie przeze mnie rozmowy z atrakcyjną kobietą jest dla niej obrazą. A ona nawet nie jeszcze, że w spodniach nie jest lepiej. Jestem kaleką, nie różnie się niczym od osoby bez np. nóg, ani on, ani ja nie jesteśmy w stanie tego zmienić i dla innych zawsze będziemy tylko inwalidami, bez względu na to co reprezentujemy sobą na co dzień. Trzeba pogodzić się z losem aby żyć, walka jest bezcelowa, bo walczy się wtedy kiedy jest choć cień szans na zwycięstwo.

Gość gość
I podawanie głupich przykładów, że gdzieś tam była para gdzie nieatrakcyjny z twarzy, wysoki mężczyzna z wielkim penisem był związany z piękną kobietą jest bezsensowne. My ludzie jesteśmy zwierzętami i dobieramy sobie partnerów kierując się doborem płciowym. Alternatywnie, ale to są przypadki skrajne, ludzie wiążą się ze sobą z powodów ekonomicznych. I tyle.

Gość gość
"Trzeba pogodzić się z losem aby żyć, walka jest bezcelowa, bo walczy się wtedy kiedy jest choć cień szans na zwycięstwo." x więc przestań dramatyzować, to nie koniec świata.

Gość gość
Osoba jaką jest autor tematu może bez problemu uprawiać seks z atrakcyjną kobietą, warunek jest jeden, musi mieć bardzo dużo pieniędzy bo za tę przyjemność przyjdzie mu słono zapłacić. Oczywiście jego partnerka będzie nim gardzić, brzydzić się nim, czuć odrazę, wręcz nienawiść, ten "seks" będzie dla niej żenującym, udawanym przedstawieniem, niźli normalnym stosunkiem - ale hej, potrzeba autora tematu zostanie zaspokojona :)

Gość gość
Maciek B to jednak jestes gejem :D