Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brakokresu

kobietki pomózcie mi, brak okresu

Polecane posty

Gość brakokresu

dziewczyny przez 4 miesiace brałam tabletki anty , odstawiłam i dostałam tylko lekkie plamienie , wspolzylam z prezerwatywą z którą było wszystko ok i podobno wytrysk byl poza (podobno, bo moj fscet tak mowi, a ja tego nie pamietam bo wiadomo myslałam o czymś innym :P ) dzis jest 34 od tamtego plamienia a u mnie zero okresu.. boje sie :( dodam, ze wczoraj mialam taki gesty baaardzo rozciagliwy sluz

Gość gość
w jakim kolorze był ten sluz?

Gość brakokresu
taki biały, żółtawy.. na pewno nie przeźroczysty

Gość gość
zrób test, ale po odstawieniu anty, zdarza sie gubić okres w miesiąc po krwawieniu z odstawienia. mi wrócił po 3 miesiącach.

Gość brakokresu
robiłam test bo jak wystąpiło to pierwsze plamienie to nie wiedziałam co to i robiłam testy pokaże to tak 20 czerwca- współżyłam i odstawiłam tabletki 23 czerwca- 26 - plamienie 3 lipca - test negatywny 8 lipca- test negatywny\ 10lipca- test negatywny - robiony i 6 rano po ok. 6h przespanej nocy nie wiem juz co myslec..

Gość gość
Ja mam okres co 36 dni a ty?

Gość brakokresu
przed pierwszymi tabletkami mialam co 32 dni, przy daylette podobnie po odstawieniu daylette mialam cykl nawet 38 przy microgynom mialam co 24 dni a teraz po odstawieniu nie wiem :(