Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dj na wesele Warszawa

Polecane posty

Gość gość

Hejka czy może ktoś polecić Dj-a z Warszawy lub okolic na 1.08.2015 do 2000 zł ?? Najlepiej jakby były 2 osoby Dj i wodzirej.

Gość gość
weź sobie orkiestrę

Gość gość
:)tak czasami sie zdarza ze no ludzie nie wiedza jak w warszawie jest 555 www.youtube.com/watch?v=2DUpkLLyS0Y

Gość Twój Wodzirej
Witam, zapraszam do kontaktu www.TwojWodzirej.pl/kontakt

Gość ArecNowak DLS
arecnowak.pl Polecam na wesele oraz inne wydarzenia dekorację światłem lokalu, dj-ów oraz cały zakres usług firmy Arec Nowak - Super muzyka- ustalona zgodnie z wymogami klienta, dopasowana do charakteru przyjęcia i gości ( repertuar muzyki rozrywkowej od lat 30 do współczesności)\ - DJ"e klubowi, eventowi, wodzireje, prezenterzy, konferansjerzy - Dekoracja świetlana -kolorowe oswietlenie led na sali i nie tylko, cięzki dym, mgła, multimedia, projekcje ( BARCO< ROBE

Gość gość
Ja Ci mogę polecić osobę, która tanio zawiezie Twoich gości na ślub czy do domu weselnego :) http://bus-plus.pl/

Gość gość
skontaktuj się z tą firmą http://www.artmargot.pl/ . Oni współpracują z dobrymi dj. my czesto korzsstamy z ich pomocy kiedy mamy zorganizowac jakas impreze.

Gość gość
Dziewczyno... nie bierz dj'a... Masakra z dj'em. Zero spontaniczności, naturalności. Ja zdecydowałam sie na Zespół Muzyczny Focus Klimek i do dziś nie żałuję. Też się zastanawiałam nad dj'em,dopóki nie poszłam na wesele mojej kuzynki, która miałam dj'a...

Gość Marianna_Kobyłka
Widzę, że temat jest już troszkę nie aktualny, ale może ktoś szuka tak samo jak ja i mu się przyda wiadomość. Byłam na bardzo fajnym weselu prowadzonym przez dwie osoby (konferansjer +dj) i szczerze polecam, jednak mój termin mają zajęty. Ich strona: www.dobrydj.pl Podrzućcie jakieś kontakty do osób, które widzieliście osobiście (tylko takie polecenia mnie interesują). Żeby było eleganco i z klasą, bez disco-polo całą noc! :)