Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćDon

Jestem ciemnookim wysokim brunetem, dlaczego leca na mnie tylko blondynki

Polecane posty

Gość gośćDon

a ja wole brunetki :/

Gość onagośćona
Pewnie na zasadzie przeciwieństw. Sama jestem blondynka i wole brunetka. No,ale moje zdanie się nie liczy,bo dawno nie jestem małolata:-)

Gość gość
mozliwe, ze tak jest

Gość gość
ale mnie blondynki nie kreca... zreszta mialem juz 2 i teraz chcialbym taka, ktora mysli glowa, a nie c.....

Gość gość
Kolego, naprawdę uważasz, że kolor włosów wpływa jakoś na inteligencję? Serio? Bo to niezbyt dobrze świadczy o Twojej. Maria Skłodowska - Curie była blondynką a propos.

Gość gość
Blondynki są łatwe O brunetki trzeba walczyć Wszystko na temat

Gość gość
A faceci wszyscy są łatwi - bruneci, blondyni, rudzi, łysi, szatyni. Wystarczy mrugnąć okiem.

Gość gość
no i tu sie myslisz droga damo - ze mna tak nie ma... juz nie jedna mrugala, ale niestety byla... blondynka... a jako ze kobiete wybieram na cale zycie, musi byc ona dla mnie idealem - tak pod wzgledem wygladu, jak i rozumu

Gość gość
A co z twoim rozumem? Kierujesz się kolorem włosów.....WOW!!!!!!!

Gość gość
Może 1 na 10 okaże się: zakochanym, żonatym z zasadami, gejem, gustującym wyłącznie w blondynkach/brunetkach/rudych/chudych/grubych...., ale dla znakomita większość reaguje pozytywnie na mrugnięcie okiem.

Gość gość
Niestety to prawda,nawet mrugac nie trzeba ...

Gość gość
A od kiedy to blondynki są łatwe?,ja jestem blondynką w małżeńśtwie z siedemnastoletnim stażem i jeszcze nigdy nie zdradziłam-choć wielu chciało zawrócić mi w głowie.Ja mam rozum i zasady.Nie oceniaj ludzi na podstawie koloru włosów!Znam jedną brunetkę która o niczym innym nie myśli jak tylko o tym którego by ty zaciągnąć do łóżka,w dodatku jest kuzynką mojego męża i z nim też już próbowała.

Gość gość
No to wszystkie kotki , trzpiotki, żabki, ptaszyny zaczynajcie mrugać. Ciekawe ilu wyrazi chęć na podryw . Odliczam.;)

Gość gość
Straszne masz problemy autorze, nie wiem ile masz lat, ale chyba gimnazjum to jeszcze nie skończyłeś. Oceniać kogoś na podstawie koloru włosów wiedząc,że w dzisiejszych czasach zostanie brunetką bądź blondynką wymaga tylko farby do włosów...

Gość gość
Też jestem brunetka:DI też wolę brunetów,a powinni podobać mi się blondasy:D

Gość gość
A jak jestem rudo-brązowa z niebieskimi końcówkami to jacy faceci mi się powinni podobać?

ciesz się że w ogóle lecą a nie jesteś 30 letnim prawikiem x ja bym chciał że by jakaś na mnie poleciała a ten ma wymagania

Gość gość
Na mnie z kolei lecą same blondynki i tu też za wiele nie muszę się starać. Przyzwyczaiło mnie to do łatwego zdobywania dziewczyn. No a z brunetkami jest coś inaczej :/

Gość gość
4/10

Gość gość
A ja na odwrót jestem blondynem troszkę ciemniejszym i lecą na mnie tylko brunetki :)

Ja jestem blondynką (platynowy kolor) i jestem właśnie tak postrzegana- jako łatwa. Nie wiem czemu skoro chodząc na randki dawałam się max pocałować w policzko. Łóżko to już abstrakcja. Im dziewczyna bardziej atrakcyjna, tym bardziej nieszczęśliwa. To przykre że społeczeństwo właśnie tak patrzy na kobiety. Prawda jest taka, że faceci do ok 30 pożądają blondynek, żenią się z brunetkami, po jakimś czasie małżeństwa znowu latają za blondynkami. A to tylko pigment.. tak na prawdę ci którzy myślą pigmentem nie mają rozumu.

Gość gość
a ja jestem rudy i lecą na mnie siwe babcie

Gość gość
To ja jestem dziwna bo wole blondynów, mój facet nim jest (sama jestem blondynką), a lgną do mnie bruneci i to ci o brązwoych oczach najczęściej...