Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiedziona i niespełniona

Viamea... rozczarowałam się ogromnie.

Polecane posty

Tyle sie naczytałam na jej temat, prawie 100% wypowiedzi były same pochwalne, więc byłam prawie przekonana ze i u mnie zadziala. A teraz mineło 3 godz od jej zazycia i nic. Normalnie kopara to mi opadła ze zdziwienia az po kopalnie węgla. Ręce i cycki opadły po ziemię. Cała nadzieje pokładałam w niej bo nic mi nie jest w stanie pomóc. Ani stimea, ani nawet lekarz. A na temat tych tab tyle było dobrych opini a tu zong. Dziewczyny jak to było u was? Jesli zadzialaly to; - po jakim czasie - co wtedy czułyscie - jaki wczesniej mialyscie popęd A moze powinnam wziac jeszcze jedna. Dzis lub jutro.

Gość truskawkowelove
To tylko pic na wodę wszystkie te tabletki. Popęd seksualny musisz sobie sama wyrobić. Jesli nie masz ochoty na seks, może jesteś po prostu zbyt przzemęczona, zbyt dużo masz na głowie?

Gość gość
zawiedziona i niespelniona - napisz ile masz lat, czy masz stałego partnera, czy seks sprawia czy przyjemność, na sapdek libido jest wiele czynników ...

mam 26 lat. chłopaka od 9 lat w tym męża od 2 lat. fajnie w łóżku było tylko przez rok. to zdecydowanie za krótko. nie wiem czemu wszystko tak szybko sie skonczylo. z roku na rok bylo coraz gorzej. obecnie moje libido równa sie zero. nie pamietam jak to jest 'miec ochote na seks', nie wiem co to za uczucie. jeśli juz to robimy to nawet jest fajnie tylko ze brakuje mi tej podstawy. żebym w ogole chciala zrobic cos w tym kierunku. wiadomym jest ze seks jest bardzo waznym elementem w zwiazku. a w moim go nie ma. zaczynam sie bać o niego.

widzę, że żadna jej nie stosowała... ciekawiące

Gość gość
............

Gość gość
Takie suplementy jak Viamea pomagają doraźnie - poczytajcie sobie: http://dyskretno.pl/viamea-tabletki-na-libido/ to zrozumienie o co chodzi. Viamea akurat zawiera składniki powodujące zwiększenie wrażliwości i wilgotności w okolicach intymnych oraz wzmacniające układ nerwowy. Jeżeli problem ma jakieś grubsze podłoże zdrowotne np. przebyte infekcje, choroby czy też większe wahania hormonalne to może nie być wystarczającym rozwiązaniem. W bardziej złożonych przypadkach można spróbować przyjąć kilka dni z rzędu po jednej tabletce i zobaczyć czy pomaga, a najlepiej to udać się do lekarza. Jeżeli problemy z libido mają podłoże czysto emocjonalne emocjonalne: kłopoty osobiste, kompleksy itp rzeczy to trzeba się tym zająć od strony psychologicznej bo same tabletki tylko chwilowo pomogą lub nie, a problem dalej będzie przeszkadzał w osiąganiu normalnej satysfakcji seksualnej.