Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam 39 lat starzeje się

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem kiedy te lata minęły nawet się nie obejrzałam życie średnie ponieważ zmagam się z chorobami, a maż ciapa ale nie narzekam bo może być gorzej..

Gość gość
mam 34 i kregosłup jak staruszka ledwo chodze , meza nie mam sama musze jakos dawac rade nikt mi nie pomaga i kto ma gorzej ...

Gość gość
nie będziemy sie licytować ale ja to ledwo o kulach chodzę ale chcę tak chodzić najdłuzej jak się da a ty kochana ratuj swoje zdrowie meza zawsze mozna miec ale lepiej wcale niz zle trafić.

Gość gość
a ja mam 44 lata i czuje sie lepiej niż podczas 18tki :P

Gość gość
to świetnie , musze schudnąć tez lepiej się poczjuję

Gość gość
nic nie musisz, zastanów sie czego chcesz :)

Gość gość
chcę schudnać :-)

Gość gość
już chudniesz :D

Gość gość
bardzo by mi się takie czary przydały, odkąd chodzę o kulach przytyłam nie objadam się ale tego ruchu brak. chyba bez dietetyka się nie obędzie

Gość Agawa234
Mnie tez to wszystko przeraża. Kręgosłup tez daje znac, chyba najlepszy sposób to ruch, na niego... Rok temu miałam silne dusznosci, okazuje sie za mam astme. Jak juz w tym wieku cżłowiek jest w takiej formie, co to bedzie potem?? No i najbardziej nie moge sie powgodzic, jak widze swoje odbicie w lustrze... Macie juz zmarszczki, siwiejecie? Co na to stosujecie? Ja sie chyba zaczne smarowac kremem z 4 razy dziennie

Gość gość
To to jeszcze nic ale mówię wam,że po przekroczeniu magicznej 50 to już koniec. Niech sobie mówią co chcą te wiecznie młode 50siątki albo te które"wyglądają o 10 lat młodziej"ha ha ha, które tu się zaraz zlecą, ale niestety nic tego nie zmieni, że 50 lat i szlag trafia wszystko; skórę ,owal twarzy,kilogramy,zdrowie itd.

Gość gość
zmarszczek nie mam bo mam cerę tłustą za to mam łuszczcę ale taką jak na razie ,,małą'' nie siwieję moja koleżanka lat 45 cała jest już siwa i młodsze znajome też bardzo siwieją ze muszą sie farbować. Niestety przytyłam i jak się normalnie nie chodzi to kondycja bardzo spada nie umiem nawet balona nadmuchać

Gość gość
Tzn ja jak na wiek rzekomo wyglądam b dobrze, bo ludzie tzn wielu mi daja 25-30 lat, a mam prawie 37. Przyzwyczailam sie, ze zawsze wyglądałam młodo. nie mam zmarszczek pod oczami, ale mi sie robia te bruzdy nosowo - wargowe, i mnie to dobija, okropnie wyglądaja, i widze ze skóra nie jest tak elastyczna. Włosy na razie to znalazłam kilka siwych, ale to tez postarza, nie wiem czy nie farbowac juz czy odczekac

Gość gość
lepiej nie farbować ale w jasnych chyba sie wygląda lepiej. jakie fryzury nosicie długie włosy czy krótkie?

Gość gość
Ja mam włosy takie - długosci do brody mnie wiecej, jestem niska.W sumie od zawsze w takich chodze. Jedno co ostatnio zmienilam we fryzurze, to zdecydowałam sie na grzywke, i faktycznie ona odmładza. Tyle ze u mnie ona nie wygląda za dobrze, bo mi sie nei układa. Ja nigdy o siebie w ogóle nie dbałam, i dla mnie to wszystko jest czrna magia jak dbac o siebie, kiedys człowiek wyglądał zawsze dobrze, a teraz... szkoda gadac. Wy jakos układacie specjalnie wlosy po umyciu? Czym to robicie?

Gość gość
ja rano dziennie myje włosy czesze i to wszystko, makijaż to musze podkład dać cien i lekko kredka do oczu.

Gość gość
Napewno twoj maż od dawna bzyka mlodsza na boku :-)

Gość gość
tak na pewno on predzej ja bym miała na boku

mam 43 lata, od jakiś 20 włosy maluję, więc siwizny nie widać tak czy inaczej (maluję nie farbą, tylko szamponem o trwałości do 24 myć) zmarszczki jakieś są, choroby też, ale, że zamierzam dożyć do setki, to myślę, że 50 lat to dopiero połowa...

Gość gość
najgorse ze z wiekiem nie chce mi się juz tak dbac o siebie jak kiedys a jak kobiety po 40stce utzrymujecie wagę aby nie przytyc???

Gość gość
Zmarszczek nie mam, ale oczywiście ze włosy siwe, farbuje od zawsze. 43 lata. Owal zdecydowanie nie taki jak kiedyś, natomiast figura dobra bo regularnie cwicze.

Gość gość
ja po mamie chyba nie bede szybko siwiec mama ma 68 lat a włosy troche tylko siwe

Gość gość
ja walcze z waga bo sie zakochalam, niestety nieszczesliwie, ale i tak mam ambicje, zeby dobrze wyglądac. Tyle ze z waga warto walczyc bo sie człowiek lepiej czuje. A wy ile wazycie, ile macie wzrostu? Ja mam 153cm i waze teraz ok. 54 kg, chciałabym schudnac do 50

Gość gość
ja mam 150 cm a waze 65kg

Gość holia
męża sama dobierałaś. To po co narzekasz? Moim problemem były zmarszczki i jakoś z nimi dałam radę. Co prawda 3 miesiące wstydziłam się wychodzić, ale dałam radę. Teraz co dzień nakładam sobie krem beepure. Ale jednak najlepszym sposobem na zmarszczki to brak stresu.

Gość gość
Mam 38,5 lat 164 cm i 52 kg , wlosy dlugie jasne , prowadze mala firemke ale intratna :) wiekszosc czasu spedzam w pracy w weekendy chodze ze znajomymi do klubow , do teatru , kilka razy do roku wyjezdzam gdzies za granice . Mam tez rodzine i dzieci podruzujemy razem albo chodzimy do kina i na basen ale coz tez sie starzeje moze nie tak bardzo zewnetrznie jak wewnetrznie , bola mnie nogi ostatnio , bola jajniki , szybciej sie mecze ech

Gość gość
mam 30 lat, jestem panną, skoro do 30tki się nie ożeniłam to juz pewnie pozamiatane, bo teraz będę się robić coraz brzydsza, a kto się ożeni ze starą i brzydką ech :/ cieszcie się że chociaż macie mężów.

Gość 53 zleciało
gość 2014.07.26 To to jeszcze nic ale mówię wam,że po przekroczeniu magicznej 50 to już koniec. Niech sobie mówią co chcą te wiecznie młode 50siątki albo te które"wyglądają o 10 lat młodziej"ha ha ha, które tu się zaraz zlecą, ale niestety nic tego nie zmieni, że 50 lat i szlag trafia wszystko; skórę ,owal twarzy,kilogramy,zdrowie itd. x x nie wyglądam ani młodziej,ani starzej niż mój wiek zmarszczki są,siwych włosów kilka na skroni,ale moja mama po 70 dopiero po 60 zaczęła siwieć trochę przytyłam,są tego plusy że twarz się wygładziła zamierzam zrzucić kilka kilogramów żeby się nie dopuścić do otyłości niestety każdy się starzeje ważne jak to odbieramy,jakich ludzi mamy wokół siebie,czy umiemy się cieszyć życiem? tym że możemy rano wstać z łóżka? wystarczą mi komplementy męża, który mówi że z wiekiem wyglądam coraz ładniej i to mnie cieszy i cieszy mnie każdy dzień cieszą mnie ludzie wokół,pory roku itd itd nie patrzcie na swoje zmarszczki, cieszcie się swoimi latami 30-tymi 40-tymi ....... bo każdy wiek ma swój urok

Gość gość
Skora , owal twarzy , zmarszczki , wlosy drogie panie to wszystko mozna sobie zrobic - no problem , ja tam sie bez walki nie poddam , od czego jest skalpel i botoks ?? :)

Gość gość
tak, widać te panie z botoksem w tv, masakra