Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

proszę pomóżcie

Polecane posty

Gość gość

Czy schudne chociaż 5 kg jedząc tylko śniadania niskoweglowodanowe tzn. omlet z trzech jaj, plaster żółtego sera, plaster polędwicy sopockiej, pomidor, dwie pieczarki, łyżka sosu czosnkowego. I pijąc 3 l wody z cytryną oraz parę filiżanek zielonej herbaty dziennie? co do omlet to mam zamiar go robić na teflonie. Słyszałam o diecie jajecznej gdzie chudnie się 5kg w tydzień (trzy razy dziennie dwa jajka na twardo plus owoc/warzywo), ale ja mam odruch wymioty jak jem gotowane jajka dlatego wymyśliłam coś takiego. Myślę że efekty mogą być bo w końcu to dieta praktycznie pozbawiona węgli.

Gość gość
omlet zawsze spoko : ) aczkolwiek ja bym podarowala sobie ten sos czosnkowy. ogolnie chce Ci sie bawic w jakiekolwiek diety? nie lepiej zmienic nawyki zywieniowe? dieta przeminie, a nawyki zmienione pozostana z Tobą na zawsze i bedziesz mogla juz zawsze cieszyc sie piekna sylwetka wrazie pytan, albo jesli bys chciala pogadac to fitpomoc na portalu ask

Gość gość
omlet zawsze spoko : ) aczkolwiek ja bym podarowala sobie ten sos czosnkowy. ogolnie chce Ci sie bawic w jakiekolwiek diety? nie lepiej zmienic nawyki zywieniowe? dieta przeminie, a nawyki zmienione pozostana z Tobą na zawsze i bedziesz mogla juz zawsze cieszyc sie piekna sylwetka wrazie pytan, albo jesli bys chciala pogadac to napisz na email, od 2 lat interesuje się dietetyka i tematyka fitness

Gość gość
@Merlin Monroe W sumie dobry pomysł. Jadłam zdrowe rzeczy do 14 a po tylko piła :). Ale teraz potrzebuje czegoś na te dwa tygodnie. Nie ważę jakoś dużo ale musi mi lżej zapinac soe sukienka na wesele siostry :) A poza tym do końca wakacji, czyli dla mnie do października, chce zrzucić 10 kg i wtedy bym się zastosowała do polecanej przez ciebie. Fakt, sos sobie daruje.

Gość gość
I oczywiście chce zmieniać nawyki żywieniowe. Pozwalać sobie rzadziej na słodycze itp. Ale właśnie myślę że największą motywacja do wprowadzenia zdrowych nawyków żywieniowych będzie właśnie chęć utrzymania zgrabnej sylwetki, która osiągnęła poprzez jakaś dietę. :) Dopiero otworzyłam oczy, lecę pić zieloną herbatę :)

Gość julikuli
No i wracam do pytania, ile schudne na takiej diecie? Poleci chociaż 5kg? Aha i teraz zamiast gość, żebyście nie mieszkało zmieniam nick na julikuli

Gość julikuli
Chyba jednak przejdę na jajeczna. Przynajmniej wiadomo ze mogę dużo schudnąć, a takie eksperymenty to nie wiadomo

Gość gość
tyle tych jajek , ze watrobe obciazysz

Gość gość
albo nerki