Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

studentka 3 roku

Opis mojej pierwszej randki z ojcem moich przyszlych dzieci

Polecane posty

Było deszczowe popołudnie, koło godziny 17. Siedziałam na forum, piłam kawę, nudziłam się :( Nagle wiadomość, czy wyskoczę na piwko. Odpowiedziałam, że z przyjemnością :) Spotkaliśmy się, jedno piwko, papieros, drugie piwko, rozmowa jak najbardziej się kleiła. Zaszło słońce, objął mnie, wypiliśmy jeszcze po piwku. Siedzieliśmy przy stoliku. Dotknął mego policzka i pocałował. Całowaliśmy się potem co chwilę. I tak to się zaczęło :( :)

nazwałabym to idealną romantyczną książkową randką gdyby nie to piwo, papieros, policzek i całowanie :O

W tej opowieści brakuje tylko pana Wiesia z flaszką wina który niespodziewanie przychodzi do was aby uczcić waszą pierwszą randkę.

Gość gość
kogo to obchodzi, jakie nudne zycie trzeba miec zeby wypisywac takie g***a w internecie i czekac na laury

hahahaha no tego menela, syn fubu tragnie ująłes , też widzę taki obraz, tu menel, tu żebrak jakiś i kilka prostytuerek na rogu ulicy podłej dzielnicy gdzie studentka poszła na chlajrandkę

Gość gość
dobre motto

Gość gość
A gdzie anal :o

Gość gość
Nie ma to jak całowanie się z laska co piła piwka i jarała szlugi. Śmierdzielnica.

Gość gość
chcesz powiedzieć,że w międzyczasie ciamkałaś gumki smakowe na jego lizaku? :classic_cool: ciekawe co na to stomatolodzy