Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Darmowe usługi informatyczne co o tym myślicie

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio nasz serwis wyszedł z bardzo ciekawą propozycją do mieszkańców Siedlec, mnie interesuje to co wy o niej myślicie. Na stronach internetowych pojawiło się następujące ogłoszenie, co o tym myślicie czekamy na wasze opinie. Wakacyjna okazja !!! Darmowa naprawa laptopów i pc-tów. Witam chętnie naprawimy Twój sprzęt od ręki i całkowicie za darmo. Mamy sezon wakacyjny z myślą o młodzieży uruchomiamy usługę dzięki której możesz serwisować swój sprzęt zupełnie za darmo wystarczy tylko że trzy polecone przez Ciebie osoby skorzystają z naszego serwisu. Wykorzystaj swoją kreatywność i dar przekonywania i zamień je na wymierne dla Ciebie korzyści. Jeżeli masz jakąś inną propozycję na tego typu współprace puść sygnał my się do Ciebie oddzwonimy i wspólnie omówimy temat. Jesteśmy otwarci na wasze propozycje . Chętnie podejmiemy też współpracę z innymi osobami prywatnymi handlującymi na aukcjach. Proponujemy wam darmowy serwis w zamian za umieszczenie reklamy naszego serwisu na waszej stronie. Wszystkich chętnych zapraszamy do współpracy. Nasz serwis jest też otwarty na inne propozycje tego typu współpracy. Masz pomysł puść sygnał my oddzwonimy i na pewno się dogadamy.

Gość Adorator
Nie wiem czy to dobry pomysł, w końcu za usługi informatyczne większość firm bierze wynagrodzenie i to spore ;) Na przykład http://www.integratedsolutions.pl/pl/oferta/security/bezpieczenstwo-it/ . Ktoś może pomyśleć, że Wasze usługi nie są na najwyższym poziomie i dlatego nie chcecie za nie pieniędzy, no nie wiem może warto spróbować kto wie ;)

Gość gość
Ja słyszałem że dobre usługi informatyczne wykonuje http://bartkiewicz-siwtlik.pl Mają bardzo szeroki wachlarz swoich usług od obsługi informatycznej aż po instalacje teletechniczne Warszawa i okolice i inne. pomysł na darmowe usługi informatyczne może fajny ale jak to z jakością ?

Gość gość
Ja słyszałem że dobre usługi informatyczne wykonuje http://bartkiewicz-swietlik.pl Mają bardzo szeroki wachlarz swoich usług od obsługi informatycznej aż po instalacje teletechniczne Warszawa i okolice i inne. pomysł na darmowe usługi informatyczne może fajny ale jak to z jakością ?

Gość gość
Jakość usług jest wysoka o czym świadczy np. że wiele napraw to naprawy po innych serwisach które w większości zajmują się zarabianiem pieniędzy a nie fachową naprawą . Jeżeli jest coś za DARMO to nie oznacza od razu że musi być złe , w tym pomyśle chodziło o aktywację szczególnie w gronie studenckim dzięki czemu my mamy darmową reklamę i to jest nasza korzyść a oni DARMOWĄ NAPRAWĘ.

Gość gość
możecie nie brać od klientów pieniędzy - ale ZUS i podatek musicie i tak zapłacić!!!

Gość gość
Tak ale to się zwraca w tej części klientów którzy mają odpłatnie wykonywane usługi , a ci którzy nas polecają nic za to nie płacą . Bo za każdą naprawą bezpłatną są 3 inne płatne więc myślę że system jest dobry

Gość gość
UWAGA!! Niech każda osoba która czuje się oszukana przez Piotra Kaszubskiego sprzedającego VITA SLIM i jego firmy takie jak ESTINITY, BIOCARE, MPM Entertainment LLC, MPM LTD, WHITETIME Proffesional Distribution LLC ( WPD LLC ), HAMILTON Group Limited ( HG Limited ), Beauty Invest i szereg innych niech skontaktuje się z Prokuraturą Rejonową Warszawa Mokotów, która prowadzi wielowątkową sprawę przeciwko Piotrowi Kaszubskiemu. Zgłaszajcie się bezpośrednio do Prokuratora prowadzącego Pani Agaty Kucharskiej, tel 222171222 e-mail: prokuratura.mokotow@w arszawa.po.gov.pl Niech zgłaszają się zarówno pracownicy jak i oszukani klienci, wspólnicy, inwestorzy. Oszukani klienci niech wysyłają dodatkowo zawiadomienia do Sanepidu i UOKiK.Nagrywajcie swoje rozmowy telefoniczne z konsultantami. Tego typu nagrania stanowią dowód w sprawie i nie musicie informować konsultanta, że go nagrywacie. Produkty sprzedawane przez Piotra Kaszubskiego to: Liposuction, whitetime, vitalash, VITA SLIM, beverly smile, thermasin, liverine detox, hialuro-ultra, błonnik beta, varico vain, LIPOCARE, ProKardin, Hair ultra, NeoRest, NikoEnd, Bionea, młody jęczmień, Błonnik Pro, Phosphatix, Delipox, UreaCare i szereg innych

Gość gość
Nie wiem czy to taka fajna opcja, obecnie rzadko ludzie robia już cos bezinteresownie. Ja wspolpracuje z firma www.effolan.pl i wielu kwestiach mi pomagaja czasami tez po bardzo niewielkich kosztach wiec mogę smialo ich usługi polecic.

Gość gość
mysle, że to kompletna GLUPOTA robic cos komus za darmo, ale coż.... są takie fora gdzie ludzie za darmo pomagają, nie wiem czy oni nie mają swojego zycia prywatnego, rodziny, dzieci??? nie pojmuje tego, serio...

Gość Noproszewas
Jak macie hajsu jak lodu to możecie się bawić w takie rzeczy albo jak firma startuje i dostanie dotacje w tym sporo na reklamę to może taką akcję wykonać w innym wypadku to nie bardzo to widzę http://rkowalczyk.pl

Gość gość
Darmowe usługi informatyczne brzmią trochę podejrzanie. Moja firma od lat korzysta z usług informatycznych świadczonych przez www.ksbiuro.pl Ceny mają dobre i jakość świadczonych usług stoi na wysokim poziomie.

Gość gość
Też mi się tak wydaję i ja wole za takie usługi zapłacić niż wpuścić się w jakieś podejrzane maliny. Ja korzystam z serwisu http://www.gregcom.pl/contacts i mają dobre ceny i zaufałem im w 100%.