Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ślub 20.09.2014

Polecane posty

Gość gość

kto w ten dzień ma ślub ? Jak przygotowania? Wszystko gotowe dziewczyny? Stres rośnie ? :D

Gość Najmądrzejsza Na Forume
Ja też 20.09.214 :) stresu jak na razie brak ;)

Gość gość
Ja również 20.09, stres mały już jest, przygotowania prawie zakończone, zostały drobne sprawy, a jak u Was?

Gość gość
ja też 20.09 brak obraczek i nie zaproszone kilka par

Gość Najmądrzejsza Na Forume
U nas brakuje jeszcze tylko bukietu dla mnie oraz koszuli i krawata dla narzeczonego i wódki, którą mamy dawać na pamiątkę. Wszystko dlatego, że wcześnie zabraliśmy się za organizację a że bierzemy ślub cywilny z obiadem, więc automatycznie mniej mamy na głowie ;) a jak panieński? planujecie coś, czy pozostawianie inwencję świadkowej?

Gość gość
no ja nie myslałam jeszcze o panieńskim i wcale mi się go nie chce. Może mała impreza tylko, bez wydziwiania.

Gość gość
moje dziewczyny już szykują panieński, wiem bo mam przecieki :D ale nie mam pojęcia co to będzie :) my mamy prawie wszystko załatwione, alkohol kupiony, napoje też, nie mam jeszcze tylko fryzjerka, ale myślę, że to nie problem :) A na ile osób macie wesele ? My mamy 120 osób , a na drugi dzień sami znajomi :)

Gość karmelovakawa
ja będę gościem na ślubie kolegi właśnie 20.09. udanych ślubów i wesel dziewczyny

Gość Madziulel
Ja też 20.09.2014! U nas jeszcze menu trzeba sprecyzować, pogonić chór, doszlifować lista nozze ( ślub za granicą) wysłać zaproszenia, zapłacić zaliczki za wystrój, kościół i kosmetyczkę. Kurcze, nie zdawałam sobie sprawy że tyle jeszcze tego jest!