Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój 18letni syn wyprowadził się z domu

Polecane posty

Gość gość

Mój 18letni syn wyprowadził się z domu, wyprowadził się ode mnie i od mojej mamy. Mieszkamy w bloku gdzie są 2 pokoje. Syn próbował skontaktować się z ojcem, ale zobaczył że ten człowiek jest bez grosza przy duszy, więc zrezygnował. Wyprowadził się za to do mojego ojca, który całe życie zdradzał moją mamę. Mój tata przyjął go z otwartymi ramionami do swojego domu i ja jestem wściekła bo myślałyśmy z mamą, że on nie utrzymuje żadnych kontaktów z dziadkiem ale utrzymuje i to od dawna, chociaż starałyśmy się by tych kontaktów między nimi nie było. Dzisiaj rano ojciec przyszedł i powiedział że to co było między nim a moją mamą nie powinno mnie dotyczyć.

Gość gość
U mnie z finansami jest bardzo kiepsko, mój ojciec prowadzi własny interes. Ma sklep (spożywczo - przemysłowy) połączony z restauracją, nawet pozwolił tam mojemu synowi pracować. Tutaj syn, to co zarobił musiał oddać do domu. A mój tato robi to specjalnie, by skłócić mnie i mojego syna. Tak jak próbował skłócić mnie i matkę. Syn ma do mnie pretensje, wypomina mu że karze mu się uczyć, pracować i oddawać pieniądze do domu. Syn oddaje wszystko co zarobi, potem przychodzi i uczy się. Drze się na mnie że oprócz sporej nauki w technikum, to musi zdobyć pieniądze na prawo jazdy. Okazało się, że mój tata dał mu pieniądze.

Gość gość
Jak możesz kazać swojemu synowi oddawać pieniądz??? dziecko, które jest dorosła nie ma obowiązku dawać rodzicom żadnych pieniędzy.

Gość gość
Nic dziwnego, może miał Cię dość głupia k*rwo

Gość gość
Jak to, przecież dziecko powinno oddać połowę zarobków do domu. Moje dzieci pracują i połowę wypłaty muszą oddać do domu.