Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prawdopodobnie zawsze będę już sama

Polecane posty

Gość gość

Powód jest prosty: nie ma w sobie tego "czegoś', nie przyciągam do siebie. Bardzo mnie to martwi, gdyż chciałabym mieć chłopaka, ale niestety nic nie wskazuje, by coś z tego wyszło.

Gość gość
Duży dekolt i mini

Gość gość
To działa, jeśli komuś zależy na niezobowiązujących przygodach. Ja natomiast do takich osób nie należę. Jestem spokojną, trochę nieśmiałą osobą. Może dlatego nie mam szczęścia do ludzi?

Gość gość
Co robić, jeśli Bóg nie obdarzył mnie tym darem?

Gość gość
ile masz lat i skad jestes ?

Gość gość
26, okolice Katowic.

Gość g345t
Zawsze coś można robić. Ja założyłam właśnie profil na jednym z randkowych portali, chociaż zawsze mówiłam że nie, bo sami dziwacy i głąby tam profile zakładają, ale na razie trafił mi się jeden sympatyczny gość w moim wieku (25) i mam nadzieję, że nie ma gromadki dzieci z innymi kobietami, bo w przyszłym tygodniu umawiamy się na spotkanie ;)

Gość g345t
Spotkanie będzie zaiste analne dlatego już siedzę z korkiem przed komputerem.

Gość gość
Co robić, jeśli Bóg nie obdarzył mnie tym darem? xxx Boga do pieprzenia nie mieszaj!

Gość roksana_ba
Nie martw się na zapas, jeszcze jesteś młoda, masz czas poznać kogoś. Tylko musisz wyłączyć takie myślenie, że już nic Ci się nie uda.Bo z takim nastawienie rzeczywiście możesz mieć problemy. Wśród znajomych nie ma żadnych kandydatów na partnera? Udzielaj się towarzysko, spotykaj się znajomymi, wychodź z domu, a w końcu kogoś znajdziesz. Inna sprawa, nad portalami randkowymi faktycznie też możesz się zastanowić. Wydaje mi się, że jest to dobre rozwiązanie dla osób, które nie mają okazji poznawać nowych ludzi w realu. Tylko wiadomo, nie pierwszy lepszy portal, bo rzeczywiście możesz natknąć się na dziwaków i oszustów. Albo na facetów, którzy liczą na krótką znajomość... A z tego co piszesz, to Tobie nie o to chodzi. Ja na przykład byłam zadowolona z mydwoje, portal matrymonialny, gdzie jest sporo facetów, szukających poważniejszego związku. Portal płatny, ale przynajmniej dzięki temu rejestrują się tam osoby chcące znaleźć partnera, a nie przypadkowe osoby, które chcą się jedynie zabawić (takie osoby z reguły rejestrują się na darmowych portalach). Generalnie głowa do góry, zmień nastawienie i do boju, na pewno kogoś znajdziesz! :)