Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wilk pożera babcię, zabawka z ikea.

Polecane posty

Gość gość

jakie macie zdanie? http://bielskobiala.gazeta.pl/bielskobiala/1,88025,16381606,Wilk_pozera_babcie__stowarzyszenie_oburzone__Slusznie_.html#Cuk jeśli link nie wchodzi wejdzcie na stronę główną gazeta pl, w pasku wiadomości po prawej stronie jest artykul.

Gość gość
up

Gość gość
???

Gość gość
i się ta zabawka podoba i moim dzieciom tez, kupione ;D

Gość gość
no właśnie ciekawa jestem jakie zdanie na ten temat mają mamusie. wszystkim wam się podoba? nikogo nie zgorszyła? :-D

Gość gość
Nie , nie zgorszyła. Nie szukaj dziury w całym Przewrażliwiona jesteś już chorobliwie

Gość gość
:-D toś mnie teraz ubawiła:-D nie znasz mnie, nic o mnie nie wiesz a już wydajesz sądy że jestem chorobliwie przewrażliwiona:-D jak ja kocham takie durne myślenie:-D

Gość gość
Zgorszyła? Przecież to jest scena z bajki którą zna zdecydowana większość dzieci, a tradycyjne bajki nie są aż tak polukrowane (chociaż i tak pierwotne wersje to już hardcore jak dla dziecka). Wilk zjadał i babcię, i Czerwonego Kapturka, każde dziecko o tym wie, natomiast wystarczy odrobinę rozgarnięty rodzic (a zakładam że tacy właśnie czytają dzieciom) żeby już maluch widział różnicę pomiędzy ZŁYM WILKIEM z bajki a wilkiem żyjącym w lasach. Walor edukacyjny? Każda zabawka, na siłę, musi taki mieć? Rozumiem że i gumowa piłeczka, i pluszowy miś... Niech im będzie- zabawka uczy odtwarzania wcześniej poznanej historii, abstrakcyjnego myślenia, poznawania ciągu przyczynowo-skutkowego, poprawia zdolności manualne :P Pistolet- zabawkę moje dziecko również ma. Nie bawi się w strzelanie do innych ani nie odtwarza scen przemocy- ćwiczy strzelanie do celu.

Gość gość
dzieci te takie rzeczy widzą w tv i nie w nie takie gry grają na kompie :P :P :)