Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość omladinac95

Trafiałem w swoim życiu na same szmaty

Polecane posty

Gość omladinac95

co robić?? Nie dość ,że w domu byłem i jestem traktowany jak gówno na którym można wyładowywać swoje frustracje , to jeszcze nie mam zupełnie szczęścia w miłości . Czuję się jak 0 , chcę zniknąć ,bo czuję się jak chuj wie co . A wielkich wymagań nie mam , tylko wierność i uczuciowość . Mam przejebane , ponieważ jestem dosyć wrażliwy i nienawidzę się za to ,ponieważ gdy inni w swoim życiu mają wyjebane w to co się dzieje, to ja sporo rzeczy przeżywam bardzo mocno . Nawet jebanego ptaka przejechanego jest mi nieraz szkoda. Mam tego wszystkiego już dosyć i nie wiem ,jak długo będę się bronił przed skończeniem ze sobą ,przerwaniem niespełna 20 letniego życia.

Gość gość
zle wybierasz.

Gość omladinac95
To proszę oświecić mnie i powiedzieć ,jak wybrać dobrze???

Gość omladinac95
Najprawdopodobniej jest mi dane zdechnąć samemu ,jak pies ,pod płotem...

Gość gość
...

Gość omladinac95
pogodziłem się z tym ,że już nikt mnie nie zechce więcej ,szkoda.

Gość JT83
Najlepiej gdy ma się hobby. Dziewczyny z dyskotek to pustaki a na ulicy nie wyrwiesz bo uznają cię za zboczeńca. Jeśli masz jakieś zainteresowania i spotkasz dziewczynę z podobnymi to trafisz bo będziecie mogli o nim rozmawiać.

Gość gość
Cześć. Wiem jak się czujesz. Mam podobnie. W domu ponizana jak tylko się da, a mężczyźni... zdradzieccy, alkoholicy czy nawet damski bokser. Prosze, odezwij się na: agiantkaa@interia.pl Pamietaj. Nigdy nie jestes sam. Mysle, ze mozemy porozmawiać, trzymaj się mocno i napisz. Miłej nocy :(

Pamiętaj, że Twoje myśli tworzą rzczywistość. Gdyby nie myśli nie było by genialnych wynalazków :) Jeśli myślisz o sobie jak o gównie, zerze i nikim tak będą Cię inni postrzegać. A wiadomo, ze nikt z takim nie chce się kumplować i zadawać. Ktoś mądry odkrył, ze kłamstwo powtarzane codziennie przez 21 dni staje się prawdą. Skorzystaj z tego i codziennie patrząc w lustro lub zasypiając powtarzaj sobie, że jesteś ważnym elementem we wszechświecie, masz prawo do godnego życia w zdrowiu, dobrobycie i miłości. Wyobrażaj sobie jeśli umiesz te godne, dobre życie, fajny samochód, jakieś sukcesy, że jakaś fajna dziewczyna zagaduje do Ciebie i co byście robili będąc razem, wyobraź sobie jej wygląd. Uśmiechnij się do siebie i nie zrażaj gdy początkowo nic się nie będzie działo. Wierz w swoje szczęście, po latach chudych, zaczynają się tłuste, po burzy jest słońce, Niepowodzenia traktuj jako lekcje życia, potem docenisz smak szczęścia ;) Powodzenia

Gość omladinac95
Wysłałem Tobie wiadomość na e-mail .To nigdy nie było tak ,że nie próbowałem udawać szczęśliwego ,nawet dobrze mi to wszystko wychodziło ,ale ile można??

Gość gość
skurwysyn na surwysyna zawze trafia

Gość omladinac95
22:56 - Mówisz o sobie?

Gość gość
o tobie ,o szmaciarzu

Gość omladinac95
czego t y ode mnie chcesz?

Gość Bruised_Pristine
Jesteś jeszcze taki młody, nie panikuj. Znajdź dziewczynę o podobnej wrażliwości. Daj sobie czas.

Gość omladinac95
Łatwo powiedzieć . Gdzie znaleźć taką ,co nie zdradzi,bo z tego ,co widzę wśród dziewczyn w moim wieku,jest to zadanie wręcz awykonalne?

Gość gość
psycholu jesteś przeżarty choroba, Gdzie burdel tam i polak [cześć ] błyskawiczni ruchacze

Gość Bruised_Pristine
Zmień otoczenie. Z moich obserwacji wynika, że ludzie o podobnej wrażliwości słuchają podobnej muzyki.

Gość gość
Stary, mam to samo, Myślałem że trafił mi się skarb a dziewczyna chciała mnie oskarżyć o g**** i stalking po tym jak zdradziła mnie z obcym w klubie , powiedziała że zniszczy mi życie ,bo już mnie nie lubi ,a to jej sprawi przyjemność. Przeżyłem to strasznie bo naprawdę ja kochałem. Mam 21 lat i była moją pierwsza, studentka medycyny z którą chciałem sobie ułożyć życie. Znaliśmy sie tylko 3 miesiące a w zwiazku 1,5. Strasznie przeżyłem rozstanie (przez telefon) i potem bluzgi na mnie. Teraz mam nadzieję że jeszcze spotkam normalną ale jak patrzę po znajomych to one wszystkie takie są.

Gość omladinac95
Nadzieja matką głupich ,a zarazem umiera ostatnia. Ehh .

Gość omladinac95
a może wyginęły?

Gość gość
nie wyginely tylko siedzą w domach a te co sie puszczają to latają po dyskotekach

Gość gość
faktycznie musizs byc nieżłym latawcem skoro piszesz w l mnogiej, ja trafiłam na 2 szmaciarzy

Gość omladinac95
Tak,wiele -3 .

Gość gość
nie szukaj to sama się znajdzie, a jeśli już szukasz to na pewno nie w knajpie, klubie czy dyskotece. A Ty masz jakieś wykształcenie, hobby, pracę ?

Gość omladinac95
Studiuję ,mam zainteresowania , i to wcale nie mało ,ale ze względu na późną porę nie chce mi się o nich pisać .

Gość gość
ja tez bylam wstydzioch i taka wrazliwa ale kazda porazka kazdy ból trochę wzmacnia i bardziej czuje sie pewna siebie

Gość omladinac95
Jakby każdy ból wzmacniał,to ja byłbym już chyba niezniszczalny.

Gość gość
wśród studentek i studentów teraz największy burdel się zrobił :-O

Gość omladinac95
Niestety muszę się zgodzić.