Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Byłam z chłopakiem dzisiaj u jego znajomego chwilę

Polecane posty

Gość gość

28 lat, ogromna rezydencja, piękny ogród, mieszka sam, z tego co chłopak mówił, to nie ma nikogo, sam się rzekomo wszystkiego dorobił i zastanawia mnie, dlaczego taki człowiek jest sam? Podobno nie jest homo ani nic takiego... Byliśmy tam z 30 minut, oni sobie rozmawiali, ja się przyglądałam, niby normalny facet, tylko jakiś taki poważny strasznie, sarkastyczny, jakby zgorzkniały, dziwny ogólnie. Z wyglądu przeciętny. Pieniędzy ma jak lodu, więc zaradny jest, w głowie też ma poukładane, bo chłopak mówił, że zajmuje się bardzo poważnymi i odpowiedzialnymi sprawami (nie chcę pisać konkretnie żeby się nie zdemaskować ;) ). Jak myślicie, dlaczego on jest sam?

Gość gość
bo ma krosty na pytogu i mu smiedzi z ryja

Gość znam go
podczas sexu wydaje dziwne dzwieki''kwik kwik kwiiiiiiiiiiiiik'' nawet ta jego kasa mitego nie zrekompensowala...sorry bejbe

Jak facet z kasą młody jest sam to musi być z nim,coś nie tak.moze ma zjebany charakter albo to jakiś kryminał ( lewe interesy) albo po prostu ktoś mu kiedyś złamał serce

Gość gość
opcje: - mikro penis czyli zadna kasa nie pomoze - pedofil tudziez jakis inny zboczeniec - w przeszlosci rzucila go jakas panna i obrazil sie na wszystkie - gorsza wersja powyzszego, czyli koles przez lata wzdychal do jakiejs panny a ta ostatecznie wybrala sobie jakies fajnego faceta - ma kompleksy i to napedzalo jego motywacje do sukcesu a kiedy juz go osiagnal okazalo sie ze kompleksy pozostaly - niska pewnosc sibe napedzala jego motyacje (...) -< jak wyzej - moze nie ma stalej panny bo bzyka rozne na boku - moze ma problemy z potencja - moze jako dziecko byl molestowany przez matke

Gość gość
Coś niebywałego, bogaty facet nie ma kobiety...gdy biedny nie ma to każdy to rozumie dlaczego...