D_Y_S_K_A_L_K_U_L_I_S_T_K_A 0 Napisano Lipiec 28, 2014 1. 15 bagietek z szynką, serem, pomidorem i majonezem 2. Pulpety (15 sztuk) z ziemniakami 3. Parówki (18 sztuk) z musztardą i chlebem 4. 5 litrów lodów 5. 30 pączków 6.3 kawy 7. 2 tigery 8. 4 litry zbyszko 3 grejpfruty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 28, 2014 :D mało jesz za malutko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 28, 2014 i wazysz sto kilo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
D_Y_S_K_A_L_K_U_L_I_S_T_K_A 0 Napisano Lipiec 28, 2014 Wszyscy mi już mówią że jestem za gruba, że mam gębę jak wiaderko ale ja się tym nie przejmuje. Lubię jeść. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziewiędziesiąt dwa 1 Napisano Lipiec 28, 2014 15 bagietek? Chyba jedna bagietka pocięta wzdłuż na 15 kawałków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 12, 2014 O Boże... Jak można tak jeść. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 12, 2014 skad taka bieda zyjaca z renty ma na to kase? 100 kilo to za malo, 200 chyba wazysz, bo dodatkowo tylko przed kompem siedzisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 12, 2014 do tej matury za rok to sie chyba nie doturlasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 12, 2014 co tak slabo dzisiaj? zebys sie nie zaglodzila. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach