Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bozo33

SZUKAM POMOCY RZECZOWEJ DLA DZIECI

Polecane posty

Mam na imie Bozena mam 5 dzieci , corka 15lat , syn 10lat ,syn 8lat ,syn6lat, syn4latka. Jak macie jakies niepotrzebne ubranka buty czy nawet przybory szkolne ,to ja przyjme . Dziekuje za pomoc

Gość Romualda
Witam Pani Bożeno, chciałabym przekazać jakieś drobiazgi dla dzieci proszę o adres pocztowy - pozdrawiam Roma

Gość gość
A ojciec dzieci nie może zarobić na swoje pociechy?

Jak chce ktoś mi pomóc , a nie mnie oceniać proszę o kontakt na e-mail . boz5-d@wp.pl Dziękuję

Gość gość
Przecież to stary temat

Temat może i stary ale moja sytuacja wcale się nie poprawiła .

Gość gość
wiec idź do pracy zamiast dzieci rodzić i żebrać, trochę honoru kobieto

Łatwo krytykować innych dziękuję że ktoś chciał mi pomóc ale usuwam całe konto nie pozwolę się obrażać , to że mam ciężko to nie moja wina gdyż pracuję ciężko bo mam pracę , a dzieci kocham i nigdy nie pozwolę aby ktoś taki bez serca krzywdził innego człowieka . Nie jestem naciągaczką myślałam że jak tu napisze to ktoś ma niepotrzebne rzeczy które i tak wylądują na śmietniku bo tak zazwyczaj się dzieje . Życzę ci abyś kiedyś też był w ciężkiej sytuacji i ktoś cie tak oczernił . Żegnam

Gość gość
Ja też jestem matką,mam dziecko i jestem bezrobotna. Nikt mnie nei chce przyjąć,nieraz się załamywałam ale do głowy nie przyszłoby mi żeby strzelić sobie jeszcze kilka dzieci. To jak wyrok.

To twoim zdaniem miałam usunąć każde dziecko , a prace jak chcesz to znajdziesz tylko słabo płacą , tak jak dla mnie . Wiec zastanów się oczerniając innych może po prostu tobie bardziej jest potrzebna pomoc niż mi . Może rozmowa może trochę zrozumienia .