Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego jak jest b uprzejmy do ludzi to mna pomiataja i wrzeszcza a jak bywam

Polecane posty

Gość gość

chamski to traktuja powaznie i z szacunkiem? Bez kitu

Gość gość
* jestem

Gość gość
z ludźmi p[o prostu trzeba postępować ODWROTNIE - wtedy oni będą się zachowywać też odwrotnie - taki psikus :)

Gość gość
Heh fajnie, że akurat teraz tu trafiłem. Ja kiedyś zrobiłem eksperyment, o którym tutaj pisałem. Zawsze byłem stanowczy, zdystansowany, obojętny i szorstki, a wtedy był szacunek, ale postanowiłem, że sprawdzę teorię znajomej czy warto być miłym dla ludzi i celowo zmieniłem swoje zachowanie wobec znajomych, a im bardziej byłem miły tym bardziej mnie z biegiem czasu gnoili.

Gość gość
But why?

Gość gość
Potwierdzam wypowiedz powyzej. Tez takie kiedys badanka psychologiczne swoja osoba na ludziach robilem. Im bardziej bylem taki uprzejmy, mily, im bardziej uginalem nogi w kolanach tym bardziej mnie atakowali, bluzgali, gnoili i paradoksalnie trudniej bylo mi cokolwiek zalatwic czy to na uczelni czy gdzie indziej. Im bardziej jestem chamski i im wieksza we mnie eskalacja zadan tym bardziej ludzie sami wlaza mi do dupy

Gość gość
Tak samo jeśli bardzo zabiegasz o uwagę innych i o kontakt to oni mieszają Cię z gnojem i ignorują. Chociaż ja np. z ręką na sercu mogę powiedzieć, że miałem ostatnio sytuację, w której spotykałem się z dziewczyną i tylko ja do niej dzwoniłem albo pisałem i po kilku razach tak mnie to wk*rwiło, że stwierdziłem, że to pi*dolę i nie będę się przed kimś płaszczył, więc nie zawsze tak to działa.

Gość gość
"But why?" Ponieważ tak działają wszystkie ssaki, że im silniejsze zwierzę tym bardziej szanowane i liżą mu dupę, a dotyczy to zwłaszcza mężczyzn, bo miła kobieta nie będzie gnojona, ale też nie ma super, bo wszyscy na niej żerują i chcą wykorzystać. No, ale miły i dobry facet, który zabiega o uwagę innych to już dno totalne dla ludzi i zgnoją go zawsze. Im bardziej jesteś obojętny tym bardziej Cię szanują, bo to oznaka siły i nie chodzi tu o siłę fizyczną, bo tę możesz mieć zerową, chodzi o siłę psychiczną, bo ona jest najważniejsza. Kobiety też nie szanują kogoś takiego.