Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

fuckfriends

Polecane posty

Gość gość

Hej , myslicie ze dziewczyny w moim wieku 20-24 lat bez problemu pojda na uklad fuckfriend , nie szukam stalego zwiazku takze to odpada , interesuje mnie zwykly przyjacielski seks. Jak takie cos zaproponowac?Nie mam za bardzo czasu na zwiazki bo zajmuje sie czym innym. Ma kto jakies doswiadczenie z tym? Czy lepiej juz 150 zl 1h z roksy ogarnieta panne sobie wziasc?

Gość gość
No to ogarniam sobie panne do takiego ukladu , i ide w kariere , imprezy po drodze , zwiazki zastawiam z tylu :P

Znajdziesz idioto panienkę tylko do mechanicznego dymania,tego kwiatu pół światu.Tylko nie wiesz co tracisz bo nigdy nie porównasz sexu z kimś nieznaczącym do tego którego masz z kobietą którą kochaszMusisz jeszcze trochę pożyć żeby to zrozumieć.

Gość gość
milosc mi nie potrzebna :D w zyciu tak rozowo nie ma niestety, pewnie dlugo sie nie zakocham :D

Gość gość
Ja tez bym chciał mieć przyjaciółkę z którą bym mógł pójść na piwo na imprezę pogadać ale tez trochę pobaraszkować bez żadnych zobowiązań.Tylko ze mam 34 lata i szukam raczej kobiety po 30 najlepiej takiej która tak jak ja poświęciła się karierze zawodowej.

Gość gość
Kobiety miedzy 20- 24 puszczaja sie az milo

Gość gość
ktos jeszcze cos doda od siebie?

Gość gość
kazdy grzech sprowadza cierpienie zwłaszcza sex przedmałżeński poczytaj o telegoni jest film druga strona rewolucji seksualnej a tak pozatym jestes erotomanem i musisz sie leczyc

Gość gość
jeżeli masz taki pokusy od szatana to śpiewaj sw michale w uwielbienia boga trwasz pomóż zwalczyć nam szatana pomóż nam przy bogu trwać to sa poterzne słowa przyzywają Michała archanioła

Gość gość
to jest reklama spam