Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znajomość z internetu pomocy

Polecane posty

Gość gość

Wiem , że to dziwne ale od 2 miesięcy pisze z pewnym chłopakiem poznanym w necie na czacie na skype , dużo gadamy każda wolną chwilę , ale jakoś nie chce się z nim spotykać (nie wiem może na razie tak mam) nie wiem czy jestem nieśmiała czy co, mówiłam mu , że na razie się nie spotkam z nim może kiedyś... Jemu to chyba nie przeszkadza bo dalej rozmawiamy, flirtujemy mieliście kiedyś taką znajomość?

Gość gość197
Oczywiście że tak. opowiedzieć?

Gość gość
no ale nasuwa się pytanie czy to ma sens , że jak wiem , że na 99% się z nim nie spotkam

Gość gość197
Kiedyś zostałam uziemiona w domu złożyła się na to moja fizyczna niedyspozycja-spowodowana chorobą. Internet stał się dla mnie jedynym oknem na świat, gdyż chorowałam zakaźnie i nawet od domowników się izolowałam. Poznałam wówczas pewnego prezentera radiowego On był młodziutki ja młodziutka i oboje zajęci;) czy też jakoś tam nieszczęśliwie zakochani i odkochani ale mniejsza z tym bo żadno z nas nie wchodziło w takie szczegóły he he;) On dzwonił do mnie(skype)ja do niego i w zasadzie wszystkie wolne chwile komunikowaliśmy się ze sobą. Było fajnie bo czas jakoś leciał-ale nikt nie mówił o spotkaniu Nie pamiętam ile to trwało, bo jak się ma dwadzieścia parę lat to życie zmienia ci się jak w kalejdoskopie. W każdym razie w sieci takich znajomości nawiązałam mnóstwo. Z jednym sympatycznym chłopcem komunkowałam się tak przez 7 lat i potem wymienialiśmy się zdjęciami naszych dzieci he he he

Gość gość
czy wy tylko piszecie na czacie czy tez rozmawiacie przez skype? albo przez tel.?

Gość gość
hmm.. prezenter radiowy, to chyba mial sexowny niski glos, co?

Gość gość
gadamy przez skype i przez e-maila:)

Gość gość197
Tzn żeby nie było -on miał te dzieci z kim innym i ja z kim innym a w życiu się na żywo nie widzieliśmy -Tylko przez kamery skypa:D Ale oboje mniej więcej w tym samym czasie poukładaliśmy sobie zycie. On pisał cały czas Ja odpisywałam jak sobie przypomniałam przy okazji jakiś świąt i znajdowałam jego maile z przed kilku miesięcy w skrzyni i odpisywałam by dostać odpowiedz za kolejne pół roku itd. Ostatnie nasze kontakty to była wymiana zdjęc pociech których się dopracowaliśmy-takie zwieńczenie tych kilku lat szukania szczęścia w życiu.

Gość gość
19:01 Tak głos miał powalający! Mile to wspominam zwłaszcza nasze wygłupy kiedy podkręcałam głos na maxa i udawaliśmy że radio do mnie dzwoni i coś wygrałam:D he he

Gość gość
ja kiedys poznalem taka szwedke, wyznawalismy sobie milosc, laska w moim wieku, pomogla mi z czyms, dzieki czemu teraz zyje jak czlowiek ❤️. Piękna kobieta... Ale nic z tego nie wyjdzie, ona nie pisze do mnie, a mnie sie nei chce juz :D

Gość gość
skoro sie widujecie przez skype, to czemu nie na zywo? Ile macie lat? Mieszkacie w tym samym miejscu?