Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marianna331

Byłam u psychologa i

Polecane posty

Gość marianna331

i sie wkurzyłam i rozczarowałam :( oni maja tylko standardowe rozwiazania i jak sie z nimi gada to i tak oni swoje mysłałam ze pomoze, na moje leki, paniki i strachy bo juz zyc nie moge, to mi dezorganizuje zycie a tu d.... mam jeszcze wiekszego doła :( nie polecam

Gość gość
Mam podobne doswiadczenia niestety... Trzeba miec duzo szczescia albo sprawdzona osobe.

Gość marianna331
czasami nie da sie stanowczo postawic sprawy tylko trzeba nauczyc sie zyc w takim bagienku jakie sie ma a ona nie, ciagle swoje no ja rozumiem ze jak ktos jest silny to mu to szybko przychodzi ale taki silny tez nie chodzi do psychologa a ja zyje w ciagłym stresie , ktory robie sobie sama w sumie, taka nerwica czy co i mysłałam, ze ona mi najpierw pomoze sie uspokoic, dojsc do siebie, a potem moge dalej nad soba pracowac a tu lipa :( mam gorszego doła niz przedtem bo mi powiedziała ze bede tak tkwic w tym co mam :(

Gość gość
Jedno spotkanie nie załatwi sprawy, jaka by ona nie była. Ja do psychologa chodziłam przez 2,5 roku i dziś uważam, że to nie był stracony czas.

Gość gość
marianna331 dziś czasami nie da sie stanowczo postawic sprawy tylko trzeba nauczyc sie zyc w takim bagienku jakie sie ma xxx nie wiem czy to do ciebie dociera ale własnie to bagienko w którym próbujesz zyc powoduje że czujesz sie jak bagienko:classic_cool: psycholotg ma za zadanie nie pomagac ci życ w gównie ale cie z niego wyciagać. Wymaga to przede wszystkim siegniecia dna bagna a po drugie drastycznych i odważnych decyzji a nie stania w rozkroku by miec ciastko i zjesc ciastko. Czego ty wymagasz że cie pani psycholog nauczy kretactwa i nakładania masek?? Przez to zawsze bedziesz sie czuła jak gówno:P Czasem trzeba wszystko zmienic by poczuc że warto życ i nie latac po antydepresany :P

Gość gość
idź do psychiatry - serio. to jest lekarz, przepisze leki jak trzeba, a psycholog pogada i tyle...

Gość gość
Dokladnie!do psychiatry po leki,a do psychologa(DOBREGO!!!) na terapie!!!