Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy prostytutka to dobre rozwiązanie dla 29letniego prawiczka?

Polecane posty

Gość gość

Niebrzydkiego, ale niebogatego i nieśmiałego

Gość gość
Tak

Gość gość
Dlaczego absolutnie nie? Skoro wy go nie chcecie to niech sprobuje z inna. Ale z was psy ogrodnika same nie chcecie i nie dacie byc szczesliwym mezczyznie z inna kobieta.

Gość gość
jeśli chcesz od tej pierwszej chwili samozadowolenia nabawić się Adidasa, WBC, złapać jakąś inną chorobę chociażby wirusa brodawczaka, bądź innych świństw przenoszonych drogą płciową to sobie idź do takiej pani :( Tylko później nie zbliżaj sie do żadnej innej kobiety

Gość gość
Syfa mozna zlapac od kazdej kobiety. To nie choroby zawodowe tylko wszystkich ludzi.

Gość gość
jeśli chcesz od tej pierwszej chwili samozadowolenia nabawić się Adidasa, WBC, złapać jakąś inną chorobę chociażby wirusa brodawczaka, bądź innych świństw przenoszonych drogą płciową to sobie idź do takiej pani smutas.gif Tylko później nie zbliżaj sie do żadnej innej kobiety x Znamy te historie Ogólnie nie potwierdzone w praktyce:classic_cool:

Gość gość
wypraktykuj, zbadaj się za miesiąc i daj cynk co złapałeś :D Ja wiem, że wszystkim to może się zdarzyć, ale nie tobie :D

Gość gość
wypraktykuj, zbadaj się za miesiąc i daj cynk co złapałeś smiech.gif Ja wiem, że wszystkim to może się zdarzyć, ale nie tobie smiech.gif x no risk no fun:classic_cool:

Gość gość
jeśli stary chłop, 29latek tak myśli, to nie dziwię się, że żadna cię nie chce :D

Gość gość
Jeśli musisz to idź. smiech.gif choć ja osobiście, jeśli sytuacja zmusiłaby mnie, to wolałbym się regularnie odgruszać aniżeli PŁACIĆ za seks pechowiec.gif x Jedno nie wyklucza drugiego, a jeśli własna pałka tak cię podnieca, to szczerze ci współczuję

Gość gość
A wy kobiety możecie się pierdolic z kim popadnie Latt

Gość gość
nie własna pałkapechowiec.gif chodziło mi o to, że płacenie za seks to dla mnie porażka x Dla mnie są możliwości większej porażki. np: 1) Utrzymywanie kobiety, która cię wali w rogi 2) Łożenie na nie swojego dzieciaka 3) Zejście jako prawiczek A jeśli wolisz się odgruszyć, to znaczy, że podniecają cie bardzie własna pałka, albo graba (zależy z której strony spojrzysz) i normalne to nie jest

Gość gość
up jeszcze jakieś opinie?

Gość gość
tylko później nie zatajaj tego przed ewentualną partnerką przyszły kur/wiarzu ja np. w życiu nie byłabym z kimś kto korzystał z kur/wy wolę facetów, którym wystarczy zwalenie sobie poza tym nie każdy nie ma na tyle godności aby płacić za roochańsko

Gość gość
Łatwo ci powiedzieć Jako kobieta nic nie musisz robić ii bierzesz tylko najlepszego samca lepszego od ciebie Facet musi się mega wykazać by mieć jakąkolwiek kobietę kobieta wzasadzie nic nie musi robić Pozatym pochwal się illu cię już waliło

Gość gość
A kto usunął mój wpis, że gdyby dziwki masowo zarażały hivem, czy syfilisem, to one i ich klienci masowo zapełnialiby hospicja? Dlaczego tuszujecie prawdę?

Gość gość
tylko później nie zatajaj tego przed ewentualną partnerką przyszły kur/wiarzu ja np. w życiu nie byłabym z kimś kto korzystał z kur/wy x a co mnie to obchodzi? Na ciebie nawet nie spojrzę:D

Gość gość
Tylko nie zatajaj ... przyszły kur/wiarzu ....w życiu nie byłam z kimś kto korzystał z usług ku/rwy ( ciekawe skąd ta pewność ?) ojojoj jacy to jesteśmy poprawni i grzeczni .... aż rzygać się chce . To co lepiej żeby umarł prawiczkiem? albo dalej się frustrował ? rany co za ciemnogród......

Gość kobiety wola takiego
co byl w burdelu, niz takiego co jest prawiczkiem.