Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Elfie

Cały czas jestem głodna..

Polecane posty

Od kilku miesięcy biorę tabletki antykoncepcyjne Yasminelle. Od kilku tygodni non stop jem, cały czas jestem głodna. Przytyłam bardzo dużo.. Dużo też mam stresów, często kłócę się z chłopakiem.. Bardzo mało jadłam.. Dodam też, że pod koniec czerwca przy wzroście 159cm ważyłam niecałe 49kg. Teraz ważę 57. Jaka może być przyczyna tego, że tak cały czas jestem głodna?

Gość gość
Ciesz się, byłaś patykiem , a teraz będziesz jakoś wyglądać. Tabletki robią swoje.

Tak, wiem.. :) Od każdego słyszałam, że muszę przytyć, ale mi mój wygląd się podobał. :) Szczupłe nogi, płaski brzuch, odrobinę odstające żebra. :) A teraz? Grubaśne nogi, brzuch.. :(

Gość gość
8 kg czystego sadła, to bardzo dużo i to jeszcze przy tak niskim wzroście. i to wszystko w kilka m-cy! nie masz wagi w domu?! rzuć te tabsy albo zmień na inne, bo kolejne pare m-cy i będziesz wyglądać jak potwór. niestety, ale hormony mają ogromny wpływ na apetyt kobiety- prawie każda, to kojarzy z drugiej połowy cyklu, gdy organizm przygotowuje się do potencjalnej ciąży. a stan organizmu na tabsach, to taka jakby permanentna ciąża, więc organizm domaga się żarcia. do tego sam metabolizm siada i niejedna szczupła laska, która mogła jeść 5 tys kalorii i nie tyć po tabletkach budzi się z ręką w nocniku. jedyna rada jak się chce brać hormony, to jeść dokładnie tyle ile trzeba i mieć idealnie zbalansowane posiłki