Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

stela05

Jestem taka aspołeczna dzika..Mam dosc

Polecane posty

Boze ;( ... Mam taki zjebany charakter i zrytą psyche,ze nie zdajecie sb sprawy, boje sie ludzi unikam ich, czasem zachowuje sie wrecz jakbym miała autyzm..Nawet taki facet ktory jezdzi po domach i dostarcza wode kto chce kupic, a ja jak ide kupowac to cala zdenerwowana jestem i serce mi wali , itp.. dziwna jestem..Jestem totalnie nie przystosowana spolecznie,skonczylam szkole,nawet do pracy wstydze sie isc :((...Mial ktos podobnie? albo ma ? :( Co robic? jak zyc kurde

Gość gość
No masz nasrane i tyle. Jesteś głupia po prostu.

Gość gość
a ja sie nie zgadzam ze jest glupia, to nie ma z tym zwiazku. kiedys tez tak mialem, pozniej sie zmienilo (gdy mialem 16 lat) moglabys napisac ile Ty masz lat? :)

''No masz nasrane i tyle. Jesteś głupia po prostu. '' ale co ? ze ja niby mam nasrane? moze i jestem z lekka potracona,ale zeby az tak ?? problem lezy w mojej psychice,a nie w mojej ''glupocie'' tak sie mi wydaje

Gość gość
Twoje problemy są wynikiem nieodpowiedniego dzieciństwa i niewłaściwego wychowania. Przypuszczam, że szkoła, rodzina wpędzała cię w kompleksy i to są właśnie efekty. Zgadza się?

''Twoje problemy są wynikiem nieodpowiedniego dzieciństwa i niewłaściwego wychowania. Przypuszczam, że szkoła, rodzina wpędzała cię w kompleksy i to są właśnie efekty. Zgadza się? '' No szkołe juz skonczylam,ale zgadza sie w szkole w podstawowce miałam przekichane , bylam wyśmiwana, ponizana i to tez jakos wpłyneło na moja psychike, a w domu zawsze bylam ''czarna owca'', ojciec , tylko mnie krytykuje nawet jak dam z siebie 100% to zostawi to bez komentarza i doczepi sie czegos innego, zawsze u mnie w rodzinie panowały zimne relacje, jak mam cos załawtwic czy z kims pogadac to az cała telepie się w srodku... Jestem odizolowana nie umem integrowac sie z ludzmi..No moze jak wypije setke na odwage to tak czuje sie lepiej,ale przeciez to nie jest rozwiazanie

Gość gość
jesli jestes religijna, zapisz sie do jakijs wspolnoty religijne. jesli nie - moze jakies kolko zaiteresowan lub cos w ten desen. najwazniejsze, to "isc" do ludzi, jest wielu ludzi z twoimi problemami, poszperaj w necie, moze przypadnie ci do gustu jak grupa.