Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciagle się czerwienię jeju

Polecane posty

Gość gość

OD dziecka miałam czerwone policzki i jakoś zbytnio mi to nie przeszkadzało, a teraz mam już po prostu dosyć gdy wyjdę na słońce od razu czerwień moich policzków się pogłębia masakra, szybko się pocę mam dopiero 17 lat a twe policzki nie dają mi spokoju, inni chodzą tak samo jak ja ale nie dostają okropnych czerwonych rumieńców nie ma problemu z trądzikiem ani krostami itp. czasami jedna wyskoczy raz na pół roku i tyle i jeszcze mam suchą skórę na policzkach i brodzie ogółem biorąc jak dobrze nawilżyć taką cerę aby jej jeszcze nie pogrążyć w swej czerwieni>? i jak zmniejszyć te zaczerwienienia? dodam że są one rozłegłe na całym policzku i trochę na nosie

Gość palmiak08
Nie wiem czy to jeszcze przeczytasz ale jest coś takiego jak Mirvaso, pojawiło się niedawno ale w 30 minut możesz mieć normalną skórę. Trzeba pogadać na ten temat z lekarzem, powinien wiedzieć o jaki lek chodzi.

Gość ratrikella277
też polecam jestem bardzo zadowolona nie ma takiego czegoś drugiego jak Mirvaso. Bardzo polecam.

Gość gość
Mirvaso to na prawdę rewelacja, jestem zaskoczona że to tak szybko działa!

Gość gość
zgadzam sie to naprawdę dobra rzecz tym bardziej że nie było i nie ma do tej pory innego leku, który usuwałby objawy rumienia.

Gość leśny stwór
Mirvaso to rewelacja , dziła bardzo szybko (30 minut) i skutecznie (działa cały dzień). Polecam.

Gość gość
Też robię w komciach, pozdrawiam ;) PS ile Wam płacą? bo u mnie grosze... ;(

Gość gość
Zarabiam tyle że nie muszę robić tego co ty. Co do tematu i Mirvaso to miałam duży problem z rumieniem się policzków od wielu wielu lat i nie mogłam z tym nic zrobić .. bo się nie da. Poszłam za radę koleżanki i kupiłam Mirvaso. Działa rewelacyjnie! Po kilku minutach skóra wygląda normalnie i nie musze nic robić dodatkowo tzn żadnego grubego makijażu itp. Jestem mega zadowolona!

Gość czuczi20
Mirvaso, od razu i na długoo odbarwia skórę twarzy. polecam bo na prawdę świetna sprawa. Kupiłam opakowanie pół roku temu i dalej mam także mega wydajny.

Gość gospela29
Zgadzam się bardziej niż bardzo, bo to rewelacyjny lek na rumień i zaczerwienienia twarzy, polecam!

Gość bangauffka2
Mirvaso to najlepszy wybór, w zasadzie jedyny bo nie ma drugiego takiego leku na rumień.

Gość bzuro32
Na prawdę warto, Miorvaso świetny lek 30 minut od posmarowania i po sprawie, buźka ma normalny kolor.

Gość sosenkayy29
Myślę i myślę, po wizycie u lekarza. Dużo o tym leku czytam ale mam dużo "ALE" Warto kupić ten lek?

Gość gość
Mirvaso? Warto! Mi również przepisał go lekarz. Polecam!

Gość gość
do psychologa-psychoterapeuty do poradni zdrowia psychicznego bo to jest nerwica.

Gość gość
Jesli to nie problemy natury psychologicznej a rumień to polecam skierować swoje kroki do dermatologa i spytać o mirvaso. Ja tak zrobiłam i udało mi się skutecznie poradzić z problemem. Pozdrawiam

Gość gość
Dokładnie, pierwsze kroki skieruj do dermatologa. Jeśli to rumień to zapytaj o wspomniane już mirvaso. Tak, działa. Pozdrawiam

Gość gość
Skonsultowałam się z lekarzem spróbowałam i nie żałuję. Mirvaso na prawdę bardzo dobrze się sprawdza! Super sprawa, polecam!

Gość gość
Leczyłam się mirvaso i mam tylko dobre wspomnienia z kuracji. Również polecam.

Gość gość
Też jestem po kuracji przy użyciu mirvaso. Świetny lek, nic się lepiej w moim przypadku nie sprawdziło.

Gość gość
Polecam skonsultować się z lekarzem i wypytać o mirvaso. Mi pomógł i dzięki niemu zapomniałam o moim problemie z rumieńcem.

Gość gość
Z czystym sumieniem polecam mirvaso na problem z rumieńcem. Jest zemną już od roku i mogę powiedzieć że jest rewelacyjny efekty już widać po 30 minutach od zastosowania i utrzymuje się 12 godzin

Gość gość
Ja właśnie sobie go kupiłam. Kosztował mnie 180 pln i bardzo ale to bardzo jestem zszokowana, że to faktycznie działa 30 minut i na buzi nie ma wypieków! Nie myślała, że tak łatwo to pójdzie. MIRVASO polecam wszystkim z tego typu problemem jak czerwona twarz czy rumieniec .

Gość gość
Widzę że mirvaso pomógł nie tylko mi ;) Cena spora ale efekty bezcenne . Polecam Mirvaso z całego serca.

Gość gość
Mój problem z rumieńcem różowatym doprowadzał mnie już do obłędu! Nakładałam tony podkładu aby to zakryć a i tak nie pomagało już nie wiedziałam co mam robić z moją buzią czerwoną jak burak. W końcu trafiłam na mirvaso to było jak cud po nałożeniu mijało 30 minut a moja twarz była zupełnie normalna beż żadnych czerwonych wypieków! Serdecznie polecam.

Gość gość
Postaraj sie bardziej naturalnie pisac. Widac od razu ze to reklama. Pewnie ten "cudowny" Mirvaso slabo sie sprzedaje i wcale nie jest taki dobry

Gość gość
Z mirvaso rumieniec to już nie problem! Na początku troszkę mnie przeraziła cena która wynosi 180 zł ale okazał się bardzo wydajny i starcza na długo :) Po 40 minutach od nałożenia na mojej twarzy nie ma śladu po rumieńcu aż do 14 godzin. Polecam

Gość gość
Z całego serca polecam mirvaso na problem z rumieńcem! Dzięki niemu możesz wrócić choć na jeden dzień do czyściutkiej twarzy bez czerwonych wypieków.