Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

spotkalem po 2 latach kobiete, ktora mi sie kiedys podobala, myslalem, ze juz na

Polecane posty

Gość gość

mnie nie dziala. wspomnienia wrocily, wciaz mi sie podoba. nie moge z nia byc, bo mam zone, ale z 2 str sie zastanawiam, czy nie bede zalowal, ze nie sprobuje. mial ktos podobnie?

Gość gość
Zajmij się żoną.

Gość gość
mielismy

Gość gość
ale nadal o niej mysle, zawsze mi sie podobala. z zona niby sie uklada, ale to nie to samo.

Gość gość
Biedactwo z*****aj to ci przejdzie

Gość gość
jezeli to milosc, to sie zastanow, z ktora z nich chcesz byc

Gość gość
Jesteś śmieciem a nie mężczyzną, skoro myślisz o zdradzie żony, mimo że kurwa ci sie z nią układa. Myślisz chujem, jesteś nic nie warty

Gość gość
Jesteś śmieciem a nie mężczyzną, skoro myślisz o zdradzie żony, mimo że k**wa ci sie z nią układa. Myślisz ch*jem, jesteś nic nie warty lapka.gif > Napisał że z żoną to nie to samo przynajmniej wiemy że takie związki nie należą do rzadkości, ot przybłąkała się to została - żoną.

Gość gość
nie chce zalowac, ze nie sprobowalem i dalem tek kobiecie znow zniknac z mojego zycia. zastanawiam sie jakie by bylo z nia zycie.

Gość gość
Rozumiem cię, naprawdę. Tylko z jakich powodów sie ożeniłeś? Słucham? tutaj możesz sobie pozwolić na szczerość

Gość gość
Jak w Madrycie!

Gość gość
zona kiedys mi sie podobala, szczerze patrzylem na urode, nie charakter i dzis po 10 latach malzenstwa trudno mi z nia wytrzymac, jest typem ksiezniczki, ktora musi miec wszystko, jest bardzo wybuchowa, czesto sie klocimy, przywyklem do tego. mamy syna. a moja znajoma jest zupelnie inna, ma dobry charakter, znam ja juz kilka lat. jest ode mnie mlodsza.

Gość gość
A ta druga wie ze ci sie podoba czy w ciemno bierzesz rozwod a potem sie okaze ze ona ma narzeczonego :D ?

Gość gość
ona jest sama. dawniej sie we mnie podkochiwala. bylem jednak z zona, wiec nie chcialem mieszac, postanowilem zajac sie rodzina, nie dawalem jej zadnej nadziei nie rozmawialismy o tym co by bylo gdyby. teraz znow sie pojawila w moim zyciu, dawne uczucia odzyly.