Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anasta20

czy pozwalać chłopakowi pić alkohol

Polecane posty

Gość anasta20

jestem wrogiem alkoholu i nie toleruje tego gdy mój chłopak pije alkohol. Jednak na początku on nie pił, lub pił bardzo mało teraz jednak częściej pije i nie martwi się tym co ja na to bo twierdzi że to nic takiego te 4, czy 5 piw przy spotakniu z kolegami lub na jakiejś imprezie. niewiem co robić czy nadal mówić mu żeby ograniczał picie czy poprostu to wszystko przemilczeć.

Gość tfuj hłopak
Podaj mi piwo kobieto :classic_cool:

Gość teristarrr
jesteś nienormalna, napij się to Ci przejdzie

Gość gość
współczuje mu. ja z moim chłopakiem pije rowno i się dobrze bawimy :D

jezeli chcesz zeby nie pil, to znajdz sobie takiego ktory nie pije on ma swoj wlasny rozum i to jest jego zdrowie, ja bym dala temu spokoj, nawet jesli bym byla wrogiem alkoholu :)

Zabroń. Zabroń mu również wychodzenia z kolegami, albo zupełnie niech nie wychodzi z domu. A jeśli chce wyjść, załóż mu obrożę i smycz.

Gość anasta20
aha:(

Gość gość
dorosłemu człowiekowi będziesz zabraniać? Jak zaczniesz on się od ciebie oddali. Ty jeśli nie pijesz to nikt cię nie zmusza ale on jak lubi a nie nadużywa to niech pije przecież

Gość anasta20
no dobrze, ale ja widze że on pije więcej niż kiedyś, boje się że to będzie postępowało, może jestem jakoś przewrażliwiona ale to jest silniejsze od mnie

Gość gość
bo będzie postępowało. Jesteś z początkującym alkoholikiem .Twoje życie jest w twoich rękach więc zrobisz co uwazasz za stosowne

Jejuuuu... zabroń mu a nie dość , że jego znajomi będą unikać Twojego towarzystwa i nadzwyczajnie uważać Cię za sztywną i beznadziejną laskę to jeszcze chłopak po2 miesiącach cie zostawi bo kto z kimś takim wytrzyma..

Gość gość
petunia55, ty chyba na łeb upadłaś. dziewczyna pisze, że on nadużywa, a ty jej mówisz, żeby mu pozwalała na to chlanie. :P nie słuchaj jej autorko, i rób to, co wiesz, że jest słuszne. będzie źle, kiedy on będzie pił jeszcze więcej. porozmawiaj z nim o swoich odczuciach i powiedź mu, że się o niego martwisz

Gość anasta20
dzięki za radę sprubuje w delikatny sposób mi powiwedzieć że się martwie o niego , bo ja wiem że alkohol jest dla ludzi ale nie można nadużywać

Gość gość
Nadużywa? A co, imprezy z kolegami ma co 2 dni? Bo jeśli nie, to jesteś zdrowo jebnięta. Byłam kiedyś z dziewczyną, co mnie też chciała ograniczać. Kopnęłam ją w dupę, bo to się chore robiło. Awantury o to, że napiłam się wina w sylwestra, wieczne wypominanie każdego piwa :O