Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znajoma powiedziała, ze bez partnera by się chyba zabiła

Polecane posty

Gość gość

Mieszkają w Anglii Nie maja dzieci Ona zarabia psie pieniądze z których by jej ledwo na pokój starczyło tylko Od września zaczyna naukę, ale do zdobycia wymarzonego zawodu zostało jej z 6 lat... Powiedziała, ze gdyby w tym czasie coś się stało i zostałaby sama to by się chyba zabiła, na rodzinę i na nikogo liczyć nie może

Gość gość
a gdzie jest napisane ze za 6lat zdobedzie ten zawod nawet jelsi skoncyz nauke ? niektorzy maja slaba psychike przykre ale co mozesz zrobic lepiej sie nie angazowac takie przypadki to do specjalisty po pomoc jedynie

Gość gość
p.s kiedys moja byla tak mowila ze ja nie wiem co bym bez ciebie zrobila chyba bym sie zabila myslalem sobie z jednej strony ale fajnie ze mnie tak kocha z 2 bylo to dziwne bo nie bardzo chcesz byc z osoba ktora ma takie dylematy w zyciu lubie pewne sieie i swojej wartosci kobiety bylismy razem 4lata zobaczyla ze nie ma szans na slub i mnie rzucila i co?zyje dalej...a tyle o tym mowila nie mozna wierzyc kobiecie

Gość gość
Typowa kobieta bluszcz z malym poczuciem wartosci

Gość gość
Mi facet też tak mówił i co? Zostawił mnie 2 miesiące po tym wyznaniu jakoś tak. :O