patkakawa 0 Napisano Lipiec 29, 2014 witam, moje cykle wahają się między 30 - 34 dni , 16 17 19 20 dnia cyklu uprawialam sex bez zabezpieczenia , wydaje mi się że to był dni płodne , test zrobie w poniedzialek , czy któraś z was też bedzie sie teraz testowała? jeżeli tak mozemy wspierać się razem;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eg Napisano Lipiec 29, 2014 życzę powodzenia :) ja w tym miesiącu nie testuje, bo mi się owu przesunęła o dwa dni a m akurat nie było :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patkakawa 0 Napisano Lipiec 29, 2014 ja tez nie wiem dokładnie czy mialam wtedy owulacje bo mam nie regularne cykle ale licze na to ze jednak to byly płodne , juz ta niecierpliwosc mnie zżera:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hope91 0 Napisano Lipiec 29, 2014 Witaj ;) My też z mężem zaczęliśmy starania, ale tak na spokojnie, bez żadnych 'presji' @ ma przyjść w niedzielę. Ale zobaczymy jak to będzie ;) Życzę Ci powodzenia ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eg Napisano Lipiec 29, 2014 ja mam dostać @ w czwartek. daj znać jak wyjdzie test :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patkakawa 0 Napisano Lipiec 30, 2014 pewnie ze dam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 30, 2014 Zycze powodzenia :) nam z mężem udało sie za pierwszym razem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patkakawa 0 Napisano Lipiec 30, 2014 a masz regularny okres? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dinoolia 0 Napisano Lipiec 31, 2014 pisz pisz czy sie udalo i powodzenia, ja bede testowac dopiero 06,08 jak nie przyjdzie okres :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patkakawa 0 Napisano Lipiec 31, 2014 zrobilam dzis test i negatywny to bylo 8 dni po stosunku czyli w 26dc nie wiem moze powtórze za tydzien moze to było za wczas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patkakawa 0 Napisano Wrzesień 14, 2014 witam od dzis kolejny miesiac staran Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patkakawa 0 Napisano Wrzesień 22, 2014 witajcie ja tesst robie 7 pazdzienika juz nie moge sie doczekac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach