Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

quinny moodd planu

Polecane posty

Gość gość

Biala rama czarne siedzisko - jak wam sie podoba ten wozek?

Gość gość
Barrdzo ladnie wyglada, chodz ma plusy i minusy ten wozek ale wyglad dla mnie super , sama go posiadam

ja akurat w moodd minusów nie widzę, no moze nie jest najtanszy, ale masz pewnosc, ze bubla nie kupujesz, poza tym, jak sie dba o wozek to go mozna potem sprzedac

Gość psl
Stelaz ma ladny i nawet go bralam pod uwage pod fotelik, ale niestety nie sprzedaja go bez siedziska spacerowego, a ono jest fatalnie niepraktyczne i wizualnie tez nic specjalnego (nawet po wyjeciu tej brzydkiej barierki). Gondola tez jakos malo udna jak za tyle pieniedzy.

Gość gość
Pięknie wygląda, bardzo nowoczesny jednak jak dla mnie to nie jest wózek dla dziecka a dla lalki. w Internecie oglądaliśmy z mężem podobał nam się ale jak pojechaliśmy do sklepu go oglądać to sie załamałam. Owszem zwrotny, kompaktowy itd ale w ogóle niepraktyczny. Gondolka mała i wąska a spacerówka nada sie pewnie dla max rocznego dziecka. Dla osoby która szuka wózka na dłuzej ten raczej się nie sprawdzi.

Gość psl
Mnie tez sie ta spacerowka - w sensie: siedzisko - w ogole nie podoba. Nie jest zabudowana, boki ma calkowicie odsloniete (dziecko siedzi/lezy na wierzchu nijak nie odgraniczone od przechodniow, ani nie osloniete przed niesprzyjajacymi warunkami pogodowymi). Buda jak atrapa, w ogole nie oslania przed sloncem, szczegolnie lezacego dziecka. Podnozek nie daje podpory nogom dziecka, ktore jeszcze do niego nie siega, wiec w pewnym okresie po prostu zwisaja bezwladnie z siedziska albo wpadaja w dziure. Okropny palak od frontu (dobrze, ze przynajmniej odpinany). Gondola nie dosc, ze mala, to jeszcze plytka. Jedyne co sie udalo projektantowi to stelaz, podobny zreszta do Buzza, tapicerka, (prawie) wyeliminownie kubelkowego siedziska i pomysl skladania na plasko gondoli. Ogolnie mowiac: wozek nie powala. Wole cos solidniejszego i bardziej komfortowego zarowno dla uzytkownika jak i dziecka. Wyglad nie zawsze idzie w parze z wygoda, czego Moodd jest doskonalym przykladem.

Gość gość
Posiadam i jestem zachwycona. Zwinny praktyczny i piękny. Mój 15 mczny synek korzysta z niego nadal i uwielbia w nim podróżować.

myśle, że to bardzo dobry wybór! z tego co mi wiadomo quinny robi dobre wózki, myślę, że będziesz zadowolona :) pozdrawiam :)

ROWNIEZ UWAZAM QUINNY ZA JEDNA Z TYCH lepszych firm, co do kolorystyki, ogolnie te białe stelaże w moodd są fajne i nowoczesne