Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Amerykanie to bezużyteczne organizmy, na które marnuje się tyle zasobów ziemskic

Polecane posty

Gość gość

h, że ludzkie pojęcie przechodzi.

Gość gość
No ale są jeszcze na świecie niezwykle pożyteczni Polacy :D

Gość gość
a co masz do Polaków? Amerykanie może i mają jakieś tam zasoby ale my jako Polacy swoimi lepiej gospodarujemy

Gość gość
Nic nie mam do Polaków, bo też jestem narodowości polskiej. Śmiać mi się po prostu chce, bo widać, że nie znasz żadnego Amerykanina, a oceniasz ich chyba tylko przez pryzmat przygłupich komedii.

Gość gość
To chorzy ludzie.Pieprzą w kółko o wolności a po 22 strach tam wychodzić,żeby nie zarobić pretem w japę albo kulą w łeb.W jednym stanie za wykąpanie dziecka można dostać wyrok na mocy zarzutów o pedofilię a w innym stanie rejestrować można legalnie "kluby przyjaźni między mężczyznami a chłopcami". W jednym stanie dają wyroki za zamknięcie psa w samochodzie a w innym na legalu dla zabawy strzela się do zwierząt uwięzionych w klatkach.Dla dojrzałego umysłowo i emocjonalnie człowieka...nie jakiegoś zdurniałego poyeba,życie tam w spokoju to wyzwanie.

Gość gość
nie ja jestem założycielką tem. ale przyznasz chyba że proszenie się o te całe wizy już zakrawa na śmieszność. Ja woję góry, morze albo Mazury cud natury nasze sto razy nich ich niu jork

Gość gość
Jakiś j******y.

Gość gość
ja się tam o nic nie proszę :D w każdym kraju są jakieś wariactwa nie tylko w usa.

Gość gość
Wizy to temat rzeka......jak to jest,że w imię politycznej poprawności z roku na rok legalizuje się tam pobyt tysięcy ludzi,żyjących nierzadko z przestępstw a pochodzących z ościennych krajów podczas gdy wobec wizowego ruchu dla Polski wskazuje się nadal te same i przetarte niczym kwit na węgiel,argumenty o rzekomym ryzyku napływu osób pracujących nielegalnie?Przecież to po prostu kpina.

Gość gość
Taka Ameryka plastkowa... zaszkodzić nam może ......

Gość gość
"Nic nie mam do Polaków, bo też jestem narodowości polskiej. Śmiać mi się po prostu chce, bo widać, że nie znasz żadnego Amerykanina, a oceniasz ich chyba tylko przez pryzmat przygłupich komedii." VvV Nie tylko komedii, ale: -Uśrednionego ilorazu inteligencji -Odsetka otyłości -Ilości zużywanych zasobów i zmarnowanego jedznia -Poziomu wykształcenia -Odsetka przestępczości I setek innych bajerów.

Gość gość
pamiętacie tą piosenkę z uprowadzenia Agaty?

Gość gość
Znasz w ogóle jednego? Czy 'tak sobie temacik p*****lnę, będę oryginalny' ? :D Normalni ludzie.