Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ból miejsc intymnych

Polecane posty

Gość gość

Witam, Moim problemem jest pieczenie (szczególnie przy oddawaniu moczu) i swędzenie oraz dziwne, kłujące bóle i dyskomfort przy dotykaniu warg sromowych. Objawy pojawiły się w piątek, późnym wieczorem. Rano odbyłam stosunek z mężem, a gdy wieczorem powiedziałam mu o objawach, które się u mnie pojawiły przyznał się, że on też od tego czasu odczuwa dziwne swędzenie i pieczenie. Zastosowałam Vagical (2*1 globulka), oraz często smarowałam wargi sromowe maścią Clotrimazolum. Przynosiło mi to ulgę, ale wczoraj w nocy objawy wzmocniły się. Czułam silny ból warg sromowych, zupełnie jak po oparzeniu, które nasilały się przy dotyku. Niestety przez kilka najbliższych dni nie mogę udać się do ginekologa, ponieważ nad ranem dostałam miesiączkę, ale chciałabym wiedzieć co mogłoby spowodować takie objawy? Z góry dziękuję za odpowiedź.

Gość gość
Ja mam takie objawy przy gtrzybicy - czesto uplawow nie mam, wydzielina pozostaje w srodku. Maz tez niech sie smaruje clotrimazolum, a Ty po okresie idz do gina. choc mozliwe, ze po okresie samo przejdzie, ale warto sie wybrac, zeby sie upewnic, ze infekcja sie nie utrzymala

jak skończy ci się okres idź do ginekologa, jeśli masz grzybicę to twój mąż też i powinniście się leczyć razem, na razie na świąd stosuj jakieś maści lub provag żel, który złagodzi świąd, nie noś zbyt obcisłych ubrań, żeby dodatkowa nie podrażniać okolic intymnuch