Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Żonka Gościa

Ile dni idzie przesyłka kurierska?

Polecane posty

Gość Żonka Gościa

Wczoraj zamówiłam paczkę, w T-Mobile i odrazu dali ją kurierowi i mam do zapłaty kurirerowi za tą paczkę w T-Mobile i pytam się ile dni idzie przesyłka kurierska DHL jeżeli została nadana z Warszawy do Krupina?

Gość gość
no jak do Krupina to ze tydzień a może i dwa. Kurier musi konia osiodłać wpierw

Gość gość
Jeśli została nadana wczoraj, to dziś będzie doręczona. Tu możesz śledzić los przesyłki wpisując jej numer: http://www.dhl.com.pl/pl.html

Gość Żonka Gościa
Dziś właśnie sprawdziłam i jest już doręczona do kuriera w Ełku, czyli już dziś powinna być ;)

Gość nlywan
dlatego polecam znane kurierskie firmy, a moze nawet skorzystanie z Safe Pak? Niezle rozwiazanie jak ktos chce szybko/ nie wie jakiego kuriera wyberac itp.

Gość Shakeittt
wszystko zalezy od przewoznika :) moze poszukaj rzceyzwiscie na Safe Paku - tam maja taki wybor,ze masakra

Gość kullita
No a z tego co slyszalam to Safe Pak ma nawet opcje zagranicznych wysylek - Niemcy, Czechy

Również jestem zdania, że korzystanie ze znanych firm kurierskich ma więcej zalet. Pomijając fakt dostarczania przesyłek w przeciągu dnia - dwóch (również okresie świątecznym), to najważniejsze jest, żeby przewoźnik nie traktował przesyłki jak piłki do siatkówki no i żeby dojechała bezpiecznie. DHL taki pełen zakres usług świadczy, a cenowo - http://dhlparcel.pl/content/dhl_parcel_poland/pl/about-dhl/products-and-services.html - wcale nie są jakość w tyle za konkurencją. Polecam serdecznie i bez stresu.