Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Holandia

Polecane posty

Gość gość

Pracuję w Holandii, nie jest łatwo, ale da się wytrzymać, najbardziej brakuje mi jednak kraju, rodziny. Chciałbym ich częściej odwiedzać, no ale niestety dojazdy są takie drogie.. Jak sobie radzicie z tym problemem?

Gość alineczka111
poszukaj może jakiś tanich lotów, jak sie z dużym wyprzedzeniem kupuje to jest taniej, a może jakies budy tanio jeżdzą.. musisz poszukać w sieci a na pewno coś znajdziesz

Gość gość
no nie wiem.. to nie jest takie łatwe do zorganizowania.

Gość alineczka111
jak nie jest łatwe? po prostu trzeba chcieć. Ja kiedyś do Holandii jechałam z firmą enetgytour. Oni mają stronę chyba www.busdoholandii.com.pl i tam kupujesz, w miarę tanio mają :) no i co najważniejsze to jest transport door to door, więc odbierają cię z mieszkania w Holandii i zawożą do domu w Polsce :)

Gość gość
oo nie słyszałem nigdy o transporcie door to door.. to by znacznie ułatwiło sprawę. I mógłbym wracać na weekend co miesiąc..

Gość alineczka111
mówiłam :) wystarczy poszukać. a teraz jak jeszcze polubisz ich profil na fb to masz jednorazowo 10% zniżki :) no i co 7 przejazd gratis :)

Gość gość
da się znaleźć tani transport, mnie najbardziej opłaca się korzystać z busów http://trans-radzi.pl/ mogę regularnie odwiedzać rodzinę, bo ceny za przewóz są niskie