Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nataliaa93

problem z hormonami czy ciąża?! proszę o szybką odpowiedź

Polecane posty

Gość nataliaa93

Witam 10 miesięcy temu urodziłam synka ale nie o niego mi chodzi. Mam problem spóźnia mi się okres dwa dni z narzeczonym miałam stosunek przerywany (proszę noe oceniajcie mnie wiem ze to było nieodpowiedzialne) jest jeszcze taki problen ze zauwarzylan ze na piersiach mam takie małe włoski nie wokół sutkow tylko ogólnie tak samo mam na brzuchu itp(ze tak powiem w mieskich częściach ciała) i się zastanawiam czy spozniajacy się okres jest wynikiem problemow czy bardziej ciąży. Zauwarzylan jeszcze ze mam powiększone piersi ale nie bolą mnie a ni nic z tych rzeczy. Proszę o jakieś porady. Wizytę u ginekologa mam dopiero za 2 tyg. O troszek się boje bo nie nacieszylam się jeszcze.jednym dzidziusiem a tu drugi

Gość gość
Proszę niech ktoś pomoże ;(( nerwicy się nabawie

Gość nataliasz933
Kobitki Proszę dawajcie jakieś odpowiedzi. ;(

Gość nataliasz933
Kobitki Proszę dawajcie jakieś odpowiedzi. ;(

Gość gość
Chyba powiedziałam ze bez zbędnych kometarzy.. Nie znasz nie wiesz nie pier... Także takich osób proszę o nie wypowiadanie się ;/

Gość gość
Poza tym jesteśmy ze sobą 7 lat i to chyba nasza sprawa czy mamu ślub czy nie ;/

Gość gość
najlepiej zrobic test.

Gość gość
2 dni to nie spóźnienie, ale w ciąży możesz być, a jeżeli chodzi o nadmierne owłosienie, to zbadaj hormony- prolaktynę, testosteron

Gość gość
No właśnie jedyne co to piersi trochę mam większe ale sutki nie zmieniły koloru, a ni nic z tych rzeczy. No myślałam czy by jutro nie zrobić. Poprzednim razem robiłam dopiero przy 9tyg.