Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdyby Bóg istniał, to nie pozwoliłby na cierpienie niewinnych ludzi...

Polecane posty

Gość gość

taka prawda zadnego boga nie ma, pierdolnijcie sie w te puste łby

Bóg tak jak i Josef Mengele był i jest, i zmiecie kiedyś z powierzchni ziemi katolików, żydów oraz arabów.

Gość gość
jw

Skąd powstały symfonie, słowa i języki? Czy moja świadomość nie może istnieć na Plutonie? Wziąć tak planetę ziemię i roztrzaskać jak dzban o podłogę. Wyjdźcie na ulice zobaczcie na ludzi np na policjantów. Co oni kurwa sobie myślą? Że zbawią świat kosztem niesprawiedliwości? Albo na pracowników fabryk? Co oni kurwa se myślą? Że składają telewizory w służbie ludzkości? Nikt im tego nie każe, jakby ludzie nie godzili się na pracę i myślenie umysłowe żylibyśmy dalej jak w średniowieczu - na najniższym poziomie. A tak zgodziliśmy się i co z tego mamy oprócz telewizorów i mikrofalówek? Ktoś powie że muzyka jest piękna, życie łatwiejsze i lepsze w cywilizowanym świecie - zgadzam się, tylko dlaczego aż tak późno? Dlaczego od razu nie było wszystkiego tylko krok po kroku? Czasami zastanawiam się jakby tak człowieka z roku 1660 nagle przenieść do roku 2014 ciekawe jakby się zachowywał? Co by stwierdził?

Gość gość
syn fubu o czym ty mówisz, synu?

mam kolezanke która ciagle zadaje to pytanie nie tylko mi ale księdzu no i innym osobom. Nic nie dzieje sie bez przyczyny, Bóg daje cierpienie niewinnym ludziom po coś nigdy bez powodu

Wkręciliście sobie że wasz bóg zadaje cierpienie osobom bo żydzi wymyślili sobie boga. A nie przyszło wam kurwa do głowy że wasz bóg nie cierpi? Że nie zdaje sobie sprawy z faktu że takie coś jak cierpienie istnieje bo po prostu tego nie odczuwa i ma to w dupie? Bóg to coś na rodzaj wiatru który nie każdemu daje się odczuć choć wszyscy w nim żyją. Mi dał się odczuć i powiem wam co zrobię po śmierci - rozpierdolę ten świat w pizdu. Odrodzę się jako jakiś szaleniec który wywoła wojnę niekoniecznie teraz ale może za 100 lat.