Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy pomoc tej kolezance ma straszna sttuacje

Polecane posty

Gość gość

Otoz kobieta 40 letnia ma 5l coreczke z konkubentem alkiholikiem ktory ja bil bije i zneca sie psychicznie. Wniosla mu sprawe o alimenty bo jej nie dawal na utrzymanie wiec sie wkurzyl i zalatwil jej eksmisje. Do 6 sierpnia musi sie wyniesc z domu z coreczka. Nie ma gdzie sie podziac. Ja mam mieszkanie wolne kawalerke 31m ale to mieszkanie w podworku u mojej mamy nie wiem czy zaproponowac jej aby tam zamieszkaly? Chociaz na jakis czas...

Gość gość
Myle ze kazda pomoc nawet tymczasowa jej sie przyda.

Gość gość
zawsze lepsze to niż nic, jeżeli faktycznie ma trudną sytuacje, a Ty możesz jej pomóc, to zrób to

Gość gość
może najpierw zapytaj mamy czy nie ma nic przeciwko ? Jeżeli nie ma to pomóż tej kobiecie, pomyśl sobie, że Ty też mogłaś być w takiej sytuacji... gorsza sprawa z tym, że nie wiesz kiedy się wyprowadzi a zapewne nie będzie miała na czynsz, oby na rachunki miała... Pomóż jej załatwić mieszkanie socjalne.

Gość gość
weź sobie kobietę z dzieckiem, to może zostać na zawsze, do tego opłaty, też możesz robić, zastanów się, bo ludzie są teraz wredni

Gość gość
Jestes pewna ze to tak wyglada? Nie tak latwo wyeksmitowac kogokolwiek na bruk, a zwlaszcza kobiete z dzieckiem

Gość gość
na twoim miejscu pomogłabym, szkoda dziecka, ono te jest ofiara przemocy widzi jak mama jest bita i zapewne samej się jej dosatje od ojczyma pijaka. Pomoz im !!!

Gość gość
tzn ojca ,nie ojczyma