Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pitopanterka

obowiązkowe segregowanie śmieci? a gdzie wyrzucać zużyte podpaski i tampony ?

Polecane posty

Gość gość
ja wrzucam do WC

Gość gość
Zjeśc powinnaś

Gość gość
do stałych odpadów komunalnych tak jak niektórzy wyrzucaja pampersy.... ale to nic,bo porcelany nigdzie nie mozna wyrzucic...

Gość gość
U nas pampersy do mokrych wyrzucają

Gość gość
pitopanterka dziś 5.00- pobudka (nie budzi mnie - mamy oddzielne sypialnie) robi sobie śniadanie, bierze prysznic i 5.45 wyjeżdża, aby na 8.00 być w pracy a po drodze odwieźć dzieci do przedszkola pracuje do 16.00 czasem zostaje w pracy po godzinach, o 17.00 jest już w sklepie i dzwoni do mnie by spytać co kupić dla mnie o 18.30 jest już w domu, rozpakowuje zakupy i przygotowuje mi posiłek, zmywa naczynia, szybko przebiera się i jedzie po dzieci do przedszkola, potem jedzie z nimi na trening (dzieci są wtedy w bawialni, u znajomych itp.) trenuje 2 godziny by mieć piękną figurę, potem idzie na spotkanie z kolegami albo do biblioteki,potem jedzie po dzieci i o 23 jest w domu

Gość gość
A co to za fantazje powyżej?

to nie fantazje, to dzień powszedni mojego męża, a jego przecież nie zapytam gdzie sortować śmieci, bo to ja jestem panią domu, a on musi zarabiać i śmieci jedynie wynosi do śmietnika , segregować muszę ja :(

Gość gość
U nas wszystko razem się miesza i nikt nie segreguje. Dlaczego wy tu słowa prawdy nie piszecie?

Gość gość
mieszkam za miastem , więc u na snie ma pojemników tylko worki i takie rzeczy wyrzuca się do opadów komunalnych w czarnych workach niebieski-papier zólty plastik czerwony- metal- zielony szkło nie wiem jak jest w miescie

Gość gość
dziś ile na reklamie zarabiasz miesięcznie ?

Gość gość
W mieście wszystko do jednego wora. Jesteśmy jedynymi ludźmi który zapełniają pojemniki na papier i plastik bo szkło mamy nie po drodze

Gość gość
dziś zostawił spama i spierdooolił