Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Logika typowej kobiety, poczytajcie

Polecane posty

Gość gość

1.Ty dawać ja brać 2.Ty mieć pieniądze ja leżeć i pachnieć 3.Ty chodzić na siłownię, dbać o wygląd, ja oglądać romans i seriale 4.Ty po ślubie być ciachem, ja tyć i narzekać 5.Ty dawać mi coraz więcej ja narzekać, że za mało 6.Ja mieć biust mniejszy niż D, ale Ty nie móc mieć mniej niż 180 wzrostu 7.Ja mieć 10 kilo nadwagi, ale Ty mieć kaloryferek 8.Ja siedzieć cicho i nie myśleć, a Ty organizować spotkania, wycieczki i randki. 9. Ty siedzieć cały dzień w pracy i zarabiać na nas dwoje, a ja mieć pretensje, że Ty nie pomagać mi w domu. 10.Ty stracić pracę i kasę, ja odejść do innego, bo Ty być nieudacznik, jak Ty odejść do młodszej, bo ja stracić wygląd to Ty być świnia.

Gość gość
miales taka? to współczuje

Gość gośćowa
logika mężczyzny: 1. ty być laska, jak nie to pójdę do innej laski 2. ...w sumie to tyle (patrz pkt.1)

Gość gość
A to jest jakaś, która taka nie jest? Może znajdą się takie, których co najwyżej ze dwa losowe punkty nie dotyczą, ale większość zgadza się zawsze.

Gość gość
"logika mężczyzny: 1. ty być laska, jak nie to pójdę do innej laski 2. ...w sumie to tyle (patrz pkt.1)" VvV To akurat jest całkiem logiczne.

Gość gość
1. Ja dawać, gorzej z braniem 2. Ja pachnieć i mieć pieniądze, bo pracować 3. Ja nie oglądać seriali, dobrze wyglądać 4.ja po ślubie nie tyje, po ciąży tez nie, czasami narzekam, jak każdy 5. Dawać pieniądze? Nic nie dawać, bo mam swoje 6.ja mieć biust mniejszy niż D, a on wzrost mniejszy niż 180 7.ja nie mieć nadwagi, a on nie mieć kaloryfera, chyba ze zapowietrzony :P, ale i tak jest fajny 8. Ja i on organizować roNe rzeczy 9.oboje pracują, a dom i tak ja głownie prowadzę 10.pieprzenie Podsumowując, nie generalizuj. Nikt nie jest idealny, ale bez przesady, kwestia kompromisu

Gość Patrycja 22
2.jak ty byc laska to i tak ja pojsc do innej 3. ty sie zajmowac nasze dziecko, ja nie umiec 4.ja isc z kolegami chlac,ty siedziec w domu. 5.ty byc za gruba ja miec ładny duzy brzusio. 6.ty byc chuda ja i tak narzekac 7.sasiadka byc ładniejsza 8.ty miec za male cycki i dupa 9.ja siedziec caly czas w domu i ogladac tv 10.ja chciec sie bzykac pare razy dziennie 11. ty byc glupia ja byc madry 12. twoja mama byc p******* moja byc kochana 13. ja nic nie robic w domu ty robic 14. ty daj mi piwo ja nie chciec wstawac 15 ty zrobic obiad ja nie umiec mogę tak z godzine wymieniac:-)

Gość gość
bo facet to taaaaaki idealny.....

Gość gość
ja kochać dziecko bardziej od cieb ie, ty mnie adorowac, bym cały czas czuła się piękna, mimo, że dziecko rzekomo wszystko wynagradza

Gość gość
Przykro nam, że nie umiesz znaleźć sobie normalnej kobiety, no ale ciągnie swój do swego ;)

Gość gość
Heloiza s********j