Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

studentka 3 roku

poryczałam się przed właścicielką mieszzkania, właśnie wyszła

Polecane posty

Przyszła dopełnić ost formalności, a ja się poryczałam, rozmawiałyśmy o moim facecie, ze właśnie w tym budynku poznałam miłość mego życia, ryczałam jak głupia!!! widzicie juz nie panuje nad sobą

Gość gość
Zrobiłaś już coś ze swoimi paluchami?

skończ idiotko, nie rusza mnie to!!!! powiedzziała, ze to nie jest facet dla mnie, ze mam sobie zrobić + i - tego wszytskiego i wyciagnac wnioski

Gość gość
Tu wszyscy już wiedzą, że odbiegasz od normy (pod każdym względem, także intelektualnym), nie musisz tego potwierdzać zakładaniem kolejnych topików :)

Gość gość
nieudacznico kiedy wracasz do mamusi i tatusia? i napisz nam proszę, że tam nie ma netu :)

Gość gość
No widzisz, nawet ona wie, że ten facet zasługuje na lepszą :).

jego charakter właśnie, taki trochę niedostępny,tak wyobrażałam sobie prawdzziwego faceta: bardzo męski, stanowczy, mający swoje zdanie, poczucie humoru, przy tym czuły, troskliwy i wewnątrz wierzę, że ma dobre serce mimo tej całej zewnętrznej skorupy. z wyglądu też bardzo mi się podoba, ale gdyby nie jego specyficzne wnętrze nie pokochałabym go.

hm też lubię takich facetów, a czemu właścicielka tak o nim powiedziała? też miała może z nim romans?

nie, na pewno jego strony nigdy nie było przemocy do kobiet, on nawet nie lubi się kłócić...wszystkie sprawy załatwia w sposób bardzo taktowny mimo, że ogólnie jest draniem :(

Gość gość
spokojnie :) natura jest mądra, rozmnażać się zaczniesz jak zmądrzejesz (o ile to nastąpi oczywiście) x poza tym ciekawa dyskusja dwóch kafeteryjnych trolli

Gość gość
Ja jebe... Pociagnij za ten spust i daj ludziom spokoj z takimi swoimi problemami

Gość pitopanterka
czy on ma znak zodiaku panna? bo też znam takiego drania :) ale mam w sumie go gdzieś, bo chociaż kocham to jest na jego miejsce kilku innych, w tym jego przyjaciel w którym też się już zakochałam. idę się teraz opalać i Tobie też to radzę, poprawisz sobie humor i cerę - wyobraź sobie,że go spotykasz on widzi Cię taką opaloną i od razu mu staje ! i podbiega i przytula Cię

Gość gość
No i wyciagasz wnioski jak widze ...na Forum!?

Gość elektryfikator
Ale co to kogo obchodzi? Jestes zaburzona? Przykre ale to twoj problem. Nie jestes pepkiem swiata zeby nagle wszyscy mieli sie przejmowac tym czy masz luzny czy twardy stolec. Tobie na prawde sie wydaje ze kogos to obchodzi? Przykro mi ale nie. Zaloz jutro temat ze sie poplakalas bo pani w warzywniaku nie miala wydac. niektorym jest ciezko wspolczuc...

Gość gość
studentka 3 roku dziś idź stąd usmiech.gif x Gdybym była facetem to bym napisała gdzie możesz mnie pocałować. Choć nie, chyba za bardzo bym się obawiała, że to ochoczo wykonasz :)

Gość gość
Kopałbym Cię i bił całymi dniami

Gość gość
Nicol, gdzie zniknęłaś????

Powiedziała, że mam jej dać znać że to koniec, że mam go rzucić, bo zasługuję na łagodnego chłopca, który będzie mnie kochał, a nie tak jak ten gbur. Powiedziała, ze martwi się teraz o mnie jak o córkę.

Gość gość
Tak nikolko (oczywiście do momentu kiedy zabiorą ci prawa rodzicielskie)