Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu faceci mowia matka moich dzieci

Polecane posty

Gość gość

nie mogą po prostu powiedzieć - moja zona ? czemu niektórzy tak się wypowiadają ? odpowiedzcie Panowie :)

Gość gość
a gdzie tak słyszałas , u siebie w zapadłej wsi ?

Gość gość
I co żem ze wsi jest i żem jest wierząca, co?

Gość gość
ze wsi sama jesteś, gdzie slyszalam to slyszalam, po prostu nie jeden raz się wypowiadają, ze matka moich dzieci to lub tamto albo to tylko matka moich dzieci ...... straszne jest to sformułowanie.

Gość gość
serio pytałam - czemu mezczyzni tak się wypowiadają ? przecież to brzmi lekceważąco :(

Gość gość
Why did you ask? I told you if you'd do it, I'll have to kill you. Unfortunetaly.

Gość gość
Dzisiaj ludzie zyja bez slubu wiec jak maja mowic skoro nie lubicie slowa konkubina?

Gość gość
chyba wyraźnie jest tam napisane ze zamiast słowa "zona" mowia "matka moich dzieci" wiec nie o konkubinat chodzi. Mowiac tak lekceważąco rozumiem, ze nie kocha swojej zony ? !

Gość gość
pachnie mi to stwierdzenie Karolakiem i Kołakowską, ani to jego żona, ani konkubina, ani narzeczona, po prostu matka jego dzieci

Gość gość
wypowiedz powyżej bardzo trafiona, chodzi o taka mniej więcej sytuacje, czyli można rozumieć, ze nie kocha matki swoich dzieci ?

Gość gość
Dla faceta która bedzie lub jest matką jego dzieci to szczególna osoba. Nawet jeśli jest k***ą to dla faceta jest to jakiś specjalny tytuł że to osoba która urodziła jego dzieci(dla faceta ważna sprawa). Dla faceta wbrew pozorom jego dzieci to świętość, niestety obecnie większośc ma nasrane w głowie i dzieci traktuje jak wpadkę, ale to nie faceci a p***y.

Gość gość
dziekuje za odpowiedz.

Gość gość
Moim zdaniem można to rozumieć dwojako. Że rola żony jest mniej ważna i sama żona jest mniej ważna, albo że jest to kobieta która należy darzyć szacunkiem, bo on ją wybrał na matkę swoich dzieci, a dzieci z byle kim nie robi.

Gość gość
to co ktoś nade mną napisał. Mój kumpel miał wiele kobiet. Ma 25 lat ale za każdym razem jak spotka jakąś kobietę to patrzy na nią pod kątem "matki swoich dzieci". Dla niego taka kobieta bedzie wyjątkowa i on sam mówi że marzy o tym żeby kogoś takiego spotkać. Niestety on ma pecha, ja to potwierdzam. Dziewczyny go zdradzają, flirtują z innymi, wyciągają kasę i wykorzystują. Facet jest narwany ale ogólnie spoko i sam mówi..."kobietą na całe życie bedzie kobieta która urodzi moje dzieci"

Gość gość
Kto by kochal aka co daje na prawo i lewo?

Gość gość
z resztą ja też szukam kobiety o której będę mógł powiedzieć że chciałbym żęby to była "matka moich dzieci". PO co mi ktoś inny? Dla mnie to największy komplement jaki mógłbym powiedzieć kobiecie.

Gość gość
Ale czy "matka moich dzieci" to zawsze "ta jedyna"?

Gość gość
Tego nikt Ci nie powie, czy to ta jedyna, bo po tym jednym stwierdzeniu nie mozna tego okreslic. Ja jak bym uslyszala ,,matka moich dzieci´´, a nie znalabym sytuacji pomyslalabym, ze jedyne co ma z nia wspolnego to dziecko. Ale jesli to czyis maz, to moze tak po prostu dziwnie mowi. Nie wiem bo go nie znam.

Gość gość
aczkolwiek mnie sie to nie koajrzy dobrze. Ale nie ma co panikowac, po prostu go spytaj :)

Gość gość
acha i np. Colin Farrel mowi tak o Alicji, BABY MAMA w wywiadach, a w jakich sa stosunkach kazdy wie. (tylko kontakt z dzieckiem)

Gość gość
Dziekuje Wam za wypowiedzi, mam dokładnie taki sam odbior tych slow co Wy, czyli, ze tylko dziecko ich laczy a nie milosc ......dobranoc.