Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie można oddać psa?

Polecane posty

Gość gość

Chodzi o zgubę. Mam ją u siebie 2 tygodnie. Nikt się po niego nie zgłasza, dawałam ogłoszenia na słupach, w lokalnej prasie, w internecie. Nie mogę go sama zatrzymać. Nie znam też nikogo, kto by go chciał przygarnąć (pies ma 4/5 lat). Do schroniska go nie oddam, serce by mi pękło :( Jakie macie pomysły, gdzie jeszcze mogę uderzyć, żeby psiak nie trafił do tego molocha?? :(

Gość gość
Znajdź jakąś fundację opiekującą się psami, która ma dużą i skuteczna reklamę, np. na Facebooku. Albo poproś kilka osób mających konta na Facebooku, które maja dużą liczbę znajomych z prośbą o dalsze udostępnienie na facebooku. Może chwyci :)

Gość gość
daj ogloszenie ze oddasz psa

Gość gość
gumtree pewnie jakas swinia wyrzucia go, bo na wakacje jechala :(

Gość gość
www.gumtree.pl www.tablica.pl

Gość gość
miało być: www.gumtree.pl albo www.tablica.pl

Gość gość
gumtree, tablica (teraz oxl), gratka, morusek.pl, lokalne grupy na facebooku, jakieś portale, które wyskoczyły w googlu po wpisaniu hasła "oddam psa" - wszystko to już uskuteczniłam + lokalna papierowa prasa. Nie wiem co się stało, znalazłam psiaka (suczkę) w drodze z pracy do domu, leżała przy drodze mocno osłabiona (w te największe upały). Pies jest zadbany, ma obrożę, jest lękliwy. Fundacje - dobry pomysł, dzięki! :)