Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boczek952

MG Projekt, Projekty domów.

Polecane posty

Gość boczek952

Wielu ludzi szuka dobrych firm które zajmują się projektowaniem domów . Sam miałem z tym problem do czasu aż nie natrafiłem na firmę MGprojekt www.mgprojekt.com.pl .Jest to firma która znajduje się w Warszawie . Oferuję projekty domów typowych. Są to zarówno projekty nowoczesne, energooszczędne jak i tradycyjne. Myślę że mój post przyda się komuś bo po to go napisałem . Sam skorzystałem byłem zadowolony mało zapłaciłem to po co ma ktoś przepłacać

Gość gość
Jeśli szukasz programu do projektowania to sprawdź program BricsCAD. Więcej informacji znajdziesz na www.vectorsoft.pl.

Gość Milagrosik
Słuchajcie teraz naprawdę warto kupić projekt w MG Projekt bo trwa przedświąteczna promocja i można dostać wraz projektem paczkę dodatków w wysokości 800 PLN w gratisie http://www.mgprojekt.com.pl/paczka-dodatkow fajna okazja by trochę zaoszczędzić, jeśli już jesteście na jakiś konkretny projekt zdecydowani :)

Gość gość
Polecam konsultację z zespołem projektantów z architetto.pl. To świetna pracownia architektoniczna, sypiąca pomysłami jak z rękawa. Profesjonalna w każdym calu. Dużym plusem jest fakt, że za nanoszone aktualizacje, nie pobierają dodatkowych opłat, co w efekcie ma kolosalne znaczenie.

Gość magdalena8901
Ja tam wolę te tutaj projekty http://www.e-domy.com.pl/k,5,Z_wjazdem_od_poludnia.html Jakoś bardziej mi podchodzą. Poza tym strona jest prostsza w obsłudze. Można w łatwy sposób wyszukać konkretne rozwiązanie bez zbędne straty czasu.