Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nieszczęśliwa

Polecane posty

Gość gość

Czuje sie nieszczęśliwa jestem samotna,brakuje mi milosci i bliskości.Mam 19 lat a moj rodzice szczególnie tata uważa,ze nie powinnam miec chłopaka jestem za młoda a poza tym uważa,ze mi nie potrzebny jakiś fagas.Nie rozumie on,ze ja potrzebuje milosc brakuje mi tego szczególnie,ze wszyscy moj znajomi kogoś mają.Spotykalam sie kiedys w ukryciu z pewnym chłopakiem ale nic z tego nie wyszło bo tak sie nie dało.Co ja mam zrobic by w końcu z kimś sie związać ..

Gość gość
wychodzic do ludzi? ale wiesz przemysl to dobrze , jestem po 2 zwiazkach mam 22 lata i teraz raczej ciesze sie ze jestem sam. Jak myslisz ze 2 osoba da ci szczescie to sie mylisz :) Szczescie jest w tobie :) W sumie twoj tata ma racje , bo wiekszosc facetow to teraz kretyni. Tych wartosciowych juz malo zostalo. Podobnie jak z dziewczynami , klna pija browar , pala zielsko . Takim dziewczynom to ja podziekuje. Zreszta ja jestem szczesliwy sam ze soba :D

Gość gość
U mnie jest odwrotnie , mnie namawiaja na dziewczyne itd a ja dalej swoje dajcie mi swiety spokoj , nie bedzie zadnej dziewczyny. Ludzie tak na sile chca kogos zwiazac , tylko zapomnieli ze moze poprostu ktos czuje sie lepiej wolny niz w zwiazku.

Gość gość
Jest mi dobrze samej ze sobą ale czasem sa momenty,ze chciała bym zeby był przy mnie jakiś facet brakuje mi bliskości.

Gość gość
No czaje czaje , moze kup sobie jakiegos zwierzaka :) wiem ze kobiety maja ciezej , bo im trudniej bez zwiazkow. Ja mam oparcie w bracie raczej , faceci moga dlugo zyc bez zwiazkow bo poprostu w nich sie dusimi :) Jak juz szukasz czegos na dluzej to celuj w madrych kolesi , unikaj narcyzow i cwaniakow bo tacy sa najgorsi. Oni kobiety traktuja jak przedmioty .. powodzenia zycze.

Gość gość
A jeszcze jedno , nie patrz na innych , patrz na siebie :) Bo wiekszosc moich kumpli w zwiazkach tak sie zaniedbalo ze hej. Kiedys przystojni i w ogole , dzisiaj masakra. Musisz nauczyc sie zyc sama ze soba :) Dbac o siebie , a i nie sluchaj za bardzo innych , mysle ze jak przyprowadzisz do domu fajnego faceta twoj tata nic nie bedzie mial przeciwko , powtarzam fajnego :P Nie jakiegos byle jakiego.