Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co warto zobaczyć w Pradze?

Polecane posty

Gość gość

Jadę do Pragi pierwszy raz w życiu i proszę o rady co warto zobaczyć. Wiem gdzie iść na spacer, znaczy tam gdzie wszyscy idą, ale może polecicie jakieś dobre muzeum no i oczywiście życie nocne :-) Mam 19 lat. Aspe

Gość gość
W Pradze warto zobaczyć... Pragę! :-) brusssssssssss

Gość gość
Dziękuję za wszystkie pouczające odpowiedzi. Z resztą poradzę sobie już sama. Mam nocleg w hostelu, więc najważniejsze załatwione. Na pewno też poznam życzliwych ludzi w moim wieku. Dzięki. Aspe

Gość gość
Oj nie spodziewałam się takiego tonu :-( Obrażasz mnie tylko dlatego, bo poprosiłam o radę? Popytam jeszcze innych o Pragę , tutaj sobie odpuszczę. Aspe

Gość gość
Praga jest cudownaaaa... idz na most Karola i pozniej na zamek.jak pochodzisz po rynku tez kilka ciekawych rzeczy znajdziesz. fajne sa tez kawiarenki jak sie schodzi z mostu karola, po prawej stronie, takie niby w centrum ale jednak odludne

Gość gość
muzeum czekolady, jest gdzieś w okolicach głównego rynku:-) polecam, nie pożałujesz:-) i jeszcze muzeum erotyki, w pobliżu, też warto:-)

Gość gość
będąc na pradze i patrząc przez wisłę po drugiej stronie rzeki widać wieś wawa :D.