Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój facet mówi że jak nie załatwie urlopu to jedzie na wakacje sam

Polecane posty

Gość gość

Jak byście się czuły gdyby wam facet coś takiego powiedział? Dobrze wie że w poniedziałek dostane odpowiedz w sprawie urlopu i mi dziś mówi że mi przypomina ze mam załatwic urlop bo jak nie to on sie pakuje i jedzie sam. Związek niecałe 2 lata.

Gość gość
Dzieciniada niestety... Wkurzyłabym się okropnie..

Gość gość
idiota niech jedzie bardzo proszę a ty w tym czasie wyłącz telefon i również baw się dobrze. zero kontaktu z oszołomem na wakacjach

Gość gość
A co w tym dziwnego. Ja jak mam wolne to też często wyjeżdżam sama jak mój mąż musi pracować.

Gość gość
Wkurzyłabym się strasznie. No chyba że np. zrobiłaś to na ostatnią chwilę, a mówił Ci o tym od dawna - wtedy ma rację że tak mówi i powinien jechać sam. W innym wypadku jest egoistą.

Gość gość
Mieszkamy razem. Nie wiem ale starsznie mnie to wnerwiło, co to wogole za gadka?

Gość gość
Własnie o to chodzi że nic nie było ustalone konkretnie, nastawialiśmy się cały czas na urlop we wrześniu i z nim nie było by problemu. On jakis tydzien temu wymyslił sobie że jednak woli abysmy jechali w połowie sierpnia i ja to zgłosiłam i czekam na odpowiedz.

Gość gość
to zupełnie tak jak mój, jak się kiedys rozchorowałam i powiedziałam ,że nie pojde na wesele to sie wkurzyl i powiedział ,że moglam mu powiedziec wczesniej to poszedlby z kims innym... pisze powaznie :O

Gość gość
Zerwałabym z nim.

Gość gość
To ja autorka. Mało tego , on wie że nienawidze latać i wolałabym gdzieś pojechać to tez ma to w dupie i szuka dla nas wakacji w Egipcie:-(

Gość gość
wspolczuje, wkurzyłabym się gdyby nagle zmienil miesiac urlopu.Mysli tylko o sobie Ty jestes dodatkiem.

Gość gość
rozumiem, ze uwazasz iz w imie milosci powiniene zrezygnowac z odpoczynku po rocznej pracy i solidaryzowac sie z toba zostajac w domu?

Gość gość
2/10

Gość gość
Ale kto mówi o rezygnacji? Mieliśmy brac urlop we wrzesniu ale on to wszytsko nagle przyspieszył.

Gość gość
Autorko sierpień w Egipcie? Czy twój facet wie na co się pisze? Moja teściowa pojechała kiedyś z teściem w czerwcu i powiedziała nigdy więcej jak już pojedzie to w okresie zimowym.

Gość gość
rozumiem, ze uwazasz iz w imie milosci powiniene zrezygnowac z odpoczynku po rocznej pracy i solidaryzowac sie z toba zostajac w domu? xxxxxx czytać potrafisz? autorka pisała, że ustalili wrzesień a on nagle zmienił. To jest odpowiedzialne? chyba nie.

Gość gość
JUż nie ważne że Egipt ale chodzi o sam fakt że ma w dupie czy dostanę w sierpniu urlop czy nie bo mi grozi że pojedzie sam. Strasznie przykro mi sie zrobiło, bo przypuszam ze pewnie i tak by tego nie zrobił ale sam fakt ze tak powiedział.

Gość gość
Dobrze wiedział że mam problem z szybkim uzyskaniem urlopu bo pracuję z szefem, ale wrzesień był juz zaklepany. On teraz wymyslił sobie połowę sierpnia więc mam 2 tygodnie na załatwienie urlopu, szefowi zgłosiłam ale odpowiedz mam dostac w poniedziałek. On wie o tym a codziennnie mi mówi "ty tylko myśl o załatwieniu urlopu"

Gość gość
To miały byc nasze wspolne pierwsze wakacje bo rok temu on nie miał kasy i on mi tu wylatuje z tekstem ze jesli nie załatwie urlopu to sam sobie pojedzie....nie no suuuuper...

Gość gość
a ja na twoim miejscu nie wysilałabym się z tym urlopem w sierpniu. Chce, niech jedzie. A ty pojedź sama albo ze znajomymi we wrześniu. Po przyjeździe spakuj walizki i uciekaj od niego

Gość gość
chamstwo. nie stawałabym na rzesach by dostac urlop w serpniu. przynajmniej sprawdzisz czy facet jest cos wart.

Gość gość
szuka teraz wycieczki dla 2 osób, więc ciekawe kogo weźmie, kiedy ty nie dostaniesz urlopu :D

Gość gość
Jeszcze cały rok odkłądaliśmy kase na wakacje a on mi tak łatwo mówi ze gdyby co to pojedzie sam. Chyba faktycznie odwołam ten urlop, mam w dupie taki szantaż. Urlop miał byc we wrzesniu, poza tym Egipt w sierpniu? Na głowe nie upadłam zeby jechać w 50-cio stopniowe upały

Gość gość
moj zrobił podobnie, wprawdzie to nie był urlop tylko wypad na kilka dni, stwierdził ze skoro ja jestem zawalona praca to on sam pojedzie. Wkurzyłam sie na maxa. Pojechał ze znajomymi. Ja natomiast na swoj urlop wybrałam się z koleżanka. Szczeka mu opadła do podłogi. A pozniej sie z nim pozegnałam bo jednak nie było nam razem po drodze.