Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tragus czy warto robić

Polecane posty

Gość gość

Bardzo mi się podoba kolczyk tragus ,kiedyś robiłam w chrząstce kolczyka niestety mialam wtedy jakies 15 lat nie mialam o tym pojęcia i wybralam sie do kosmetyczki a ona przebiła mi kolczyka w chrząstce pistoletem , co oczywiście skończyło się potem jakimś zakażeniem , ucho miałam spuchnięte , bolało jak dotykałam , musiałam wyjać kolczyka. Teraz chce się wybrac do studia piercingu , niestety tam kosztuje to ok 120 zł.... To jedyny dobry salon w moim miescie więc ceny sa wysokie Boje się że coś się stanie - jakies powikłania i bede musiala wyjąc kolczyka , nie dość że boje sie o zdrowie to jeszcze tyle kasy na to dac :) No ale jesli sie uda , to kolczyk jest na całe życie.. Noi nie wiem co robić , mama odradza mi jak zwykle ale ona wszytsko mi odradza , mam 18 lat więc nie potrzebuje zgody , swoje oszczędności jeszcze mam więc mi starczy Boje sie tego gojenia okolo kilka miesiecy nawet , ale jak nie zrobie to bede żałować i ciagle o nim myslec

Gość gość
Swietny kolczyk, też mi się podoba, ale trzeba się liczyć z tym, że kilka miesięcy musi być zakryty i musisz o niego dbać maxymalnie, bo te w chrząstce goją się wyjątkowo ciężko, myśle że około 4-5 miesięcy.

Gość gość
tez mi sie podoba, moj helix helix goil sie jakies 4 miesiace prawdopodobnie bedziesz musiala kupic sobie octenisept do przemywania przekluc cena nie jest najprzyjemniejsza, ale przynajmniej dzieki temu unikniesz zakazen i bedziesz w rekach profesjonalisty :)

Gość gość
A możecie mi polecić jakiś salon w Krakowie ? :) Za tydzień będe akurat w Krakowie , więc może tam ceny będą podobne a studio lepsze , bo o tym w moim mieście słyszałam różne opinię Najbardziej zależy mi na nie wysokich kosztach i..żeby nie bolało za bardzo :D nie wiem czy za znieczulenie płaci się dodatkowo i czy każdy salon proponuje , i czy wogole warto korzystac ze znieczulenia , w sumie tragus tak bardzo podobno nie boli