Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czarnulka1919

wczoraj miałam 3 orgazmy...1 pochwowy i 2 łechtaczkowe :)

Polecane posty

Gość wiekirenesansu
tak, ale jak tylko spotkam się z narzeczonym tez będę miała :P więc przeżyje te dwa dni :P

Gość gość
Nie, ja tak mam za każdym razem :)

Gość gość
nie bo jak by cię mój facet wybzykał to miała byś przynajmniej z siedem orgazmów.

tak, ale jak tylko spotkam się z narzeczonym tez będę miała jezyk.gif więc przeżyje te dwa dni jezyk.gif x a po co czekać. ja jak się nie spotykam z nikim danego dnia to sama sobie radze :P

Gość gość
Studzia daj sobie juz spokòj..Studentko 3roku skoncz sama ze sobą pisac.Nikogo nie obchodzą twoje orgazmy i wagina.

Gość gość
Kogo obchodzi twoja pochwa???nikogo

Studzia daj sobie juz spokòj..Studentko 3roku skoncz sama ze sobą pisac.Nikogo nie obchodzą twoje orgazmy i wagina NIE JESTEM ŻADNA STUDZIA :o JAK CIĘ NIE OBCHODZI TEMAT TO NIE WCHODZ!

Gość gość
Gimbaza ksiazki kupywac a nie p*****ly pisac.Za miesiac do szkoly matoly

Gimbaza ksiazki kupywac a nie p*****ly pisac.Za miesiac do szkoly matoly. "gimbazą" nie jestem. Za miesiąc do szkoły nmie ide bo studenci mają dłuższe wakacje :D Ale ty pewnie o tym nie wiesz bo skończyłaś/eś zawodówkę :O

To ciekawe co piszesz bo pewnie wiesz że Rihanna strasznie zazdrości białym dziewczynom wyglądu i stylu.

a ja jestem "dziwna" i zazdroszcze mulatkom :) Oczywiście nie wszystkim bo tak jak białe często mają brzydką twarz, ale podoba mi się ciemny kolor skóry (nie czarny jak mają murzyni tylko brązowy)

Nie powiedziałbym że ona jest typową mulatką. Ma pochodzenie barbadoskie a tam ludzie mają dość różny kolor skóry, taka kawa z mlekiem :)

Gość wiekirenesansu
a ja poczekam, wolę mieć wielokrotny orgazm z facetem :P jak dla mnie przyjemniej niż przez masturbacje...

a ja poczekam, wolę mieć wielokrotny orgazm z facetem jezyk.gif jak dla mnie przyjemniej niż przez masturbacje... Oczywiście. Nie ma przyjemniejszego orgazmu niż z facetem :P